Sayfa 18/922 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7371 madde; 137 - 144 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.5 sene önce yeni evleneceklere kredi verecez dediler
    Sonra söylediklerini unuttukar
    Now haber sürekli hatırlatınca
    Önce deprem bölgesi dediler
    Kimseye bişey verdiklerini sanmıyorum
    Evsizlere ev dediler yeni evlilere ucuz ev dediler
    Göstetmelik 1000 tane temel attılar
    Onlarda hayal oldu.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kökü misal 8.500 olan biri şu an 12.500 alıyor.
    Mecliste yasal düzenleme yapıldıktan sonra bu vatandaş 14.469 alacak diye anlıyorum.
    Evet yasa çıkardıkları zaman öyle olacak muhtemelen 25 inden sonra meclise gelir
    bir halt olacağı yok.

3. Çiftçi Bağkuru Konya'da çok kullanılan bir yöntemdi. Çiftçilik ile alakası olmayan sanayide parça başı çalışanlar serbest çalışanlar herkes bunu kullandı. Çünkü sigara parası gibi prim ödediler bizim ailede dört kişi var. İki amcam iki de babamın amca oğlu dayı oğlu bunlar bu yöntemle bedavaya emekli oldu. 5 bin emekli maaşı alacakken 12500 belki 14500 alacak. Çiftçilik yapanlara helal olsun ama diğerlerine hakkım helal değil. Ben 3 asgari ücret prim ödedim babam 30 yıllık memur emeklisi aldığımız rakam ondan 5 bin fazla. O yolu suistimal edenler bugüne göre aylık 1000 TL prim ödemedi. Bu benim çok zoruma gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çiftçi Bağkuru Konya'da çok kullanılan bir yöntemdi. Çiftçilik ile alakası olmayan sanayide parça başı çalışanlar serbest çalışanlar herkes bunu kullandı. Çünkü sigara parası gibi prim ödediler bizim ailede dört kişi var. İki amcam iki de babamın amca oğlu dayı oğlu bunlar bu yöntemle bedavaya emekli oldu. 5 bin emekli maaşı alacakken 12500 belki 14500 alacak. Çiftçilik yapanlara helal olsun ama diğerlerine hakkım helal değil. Ben 3 asgari ücret prim ödedim babam 30 yıllık memur emeklisi aldığımız rakam ondan 5 bin fazla. O yolu suistimal edenler bugüne göre aylık 1000 TL prim ödemedi. Bu benim çok zoruma gidiyor.
    Ben de bunu diyorum aynen Salih çok iyi anlattın adam çiftçilik yapsa neyse yine memlekete piyasaya bir besin maddesi sürdü, fiyatın tüketici lehine oluşumunu sağladı, diğerleri kafasına göre takıldı , vergi -prim ödeyenle aynı mayışı İndra gandi yapıyor..

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de bunu diyorum aynen Salih çok iyi anlattın adam çiftçilik yapsa neyse yine memlekete piyasaya bir besin maddesi sürdü, fiyatın tüketici lehine oluşumunu sağladı, diğerleri kafasına göre takıldı , vergi -prim ödeyenle aynı mayışı İndra gandi yapıyor..
    O da yesin, bu da alsın, adam öldü kızı kocasından boşanıp mayışı alsın dersen o zaman, Cengiz e de Nihat Özdemir'e de kızmayacaksın,

Not: Nihat Özdemir'e Fenerbahçe yöneticisi olduğu yıllardan ayar olurum hep o haklıydı adamın haksız olduğu bir şey yoktu.

Toplumsal hafızamız çok zayıf, Davutoğlu karı bulmaya bile talipti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kara Şimşek bunların tek tuşla geriye dönük bu işi yapıp yapmadığını bilir. Hatta biliyordur. Ama bunlar silme akp ye oy veren kesim. Bunların maaşı kes geriye dönük borç çıkar 10 milyon akp oyu azalır. Bunlar şuan da bile gece gündüz RTE ye akp ye dua ediyor. 5 alacak adam 15 alıyor. Sanki evi vardı da kira alıyor.

8. RTE nin başını ağrıtacak üç parti var. İkisini perişan etti. Yrp kazandığı belediyeler akp ye geçti iyi parti de aynı sorun var. Şimdi yrp ye oy veren adam CB MV seçiminde ben buna oy verirsem akp ye geçiyor bunlar sonra buna vermeyeyim hatta geçersiz oy vereyim diyebilir. İyi parti de benzer sorun oluştu. Sadece Zafer partisi ve CHP kaldı geriye. Ne yapıp edip yrp kendini toplamalı akp ye kaybettirmek için.

Sayfa 18/922 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •