Sayfa 484/538 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534 ... SonSon
Arama sonucu : 4298 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku

Dün %3.5 düştü, bugün telafi ederse tekniği de anlamlı olur.
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    turkuaz 3 defa denenmiş ancak geçilememiş .. kırmızı ve pembe arasına sıkışmış barlar bu bölge dışına çıkmak isteyebilir.. pembe üzeri güzel, kırmızı altı üzer.. A seviyesi turkuaz ve B seviyesi kırmızı geçilirse, bu çocuktan adam olur..
    iyi çalışmalar..

Bir ara fincan kulp formasyonu dedik içine ettiler, umarım insafa gelir de hareket başlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. [IMG][/IMG]

Sahipsiz, güçsüz, karektersiz bir tahta görünümü devam ediyor.
    140 ülkeye ihracat, katma değerli ürün kapasite artışı, senelikte 500 milyon dolar hasılat hedefli, hepsi boş, patron satışı sonrasında bitti hisse, mortingen.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Sahipsiz, güçsüz, karektersiz bir tahta görünümü devam ediyor.
    140 ülkeye ihracat, katma değerli ürün kapasite artışı, senelikte 500 milyon dolar hasılat hedefli, hepsi boş, patron satışı sonrasında bitti hisse, mortingen.
    benim arkadaş da var bayagıdır bekliyor sabırlı bi cocuk ama oda abi bıktım diyor artık ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    benim arkadaş da var bayagıdır bekliyor sabırlı bi cocuk ama oda abi bıktım diyor artık ...
    Bıkanlar çoktan arazi oldu, ben hisseye girerken bir zaman vermiştim o da 2026 ve planıma bağlıyım hala, geçen sene 24'lere dayandıktan sonra gelen patron satışı sonrası yatırımcı tiksindi kaçtı, o gün bugün hep ayı piyasasında, şirket yönetimi de itinayla bu durumu körüklüyor, bilançolar EM ile rezil oldu, şirket faaliyet haberlerini artık göndermiyor, daha önce aylık gönderiyordu, sorunca da mecbur değiliz derler, daha önce de mecbur değildiniz demek ki o zaman faydanız varmış, patron niyeti önemli.

5. Genç patronlara şans vermek lazım dedik, gençlikte hatalar yapmak normal ama hatalardan ders almayınca daha büyük hatalar yaparlar.
    İlk genel kurulda yönetimi biraz daha tanıma şansımız olacaktır elbette, çok puan kaybetti gözümde.

6. Eskiden arada bir %5 lik ufak çıkışlar yapardı şimdi sadece düşüşlerde en önde oluyor maalesef.

7. Az başını kaldırsa, biraz alcı gelse hemen öpücükle karşılıyor, 10 aydır öpüyorsun öpmeye doymadın mı rezil, ama son öpen iyi öper bilesin.

8. [IMG][/IMG]

https://www.instagram.com/kocaerstee...1/?img_index=1

Neom projesinden daha bir iş almadı, bu fuardan bir şeyler çıkar mı göreceğiz.

Sayfa 484/538 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •