Sayfa 650/743 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700 ... SonSon
Arama sonucu : 5939 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bu dzm de bi haltlar dönüyor iki haftadır. Ne zaman çok yüksek getiri olsa ertesi gün o yüksek getirinin tamamını geri alıyor.Aynı olay 4-5 keredir oldu. Ya hesaplama hatası ayağı yapıyorlar ya yüksek miktarda alım yapan olduğunda yüksek fiyattan kilitliyorlar ya da yüksek miktarda satan olduğunda düşük fiyattan kazık atıyorlar.
    geçen yıl ben teknoloji fonu aldığımda aynı döngü ve aynı kazığı yedim
    ekranın başında sanki biri var .mk, girene/çıkana bakıyor gibi
    boşta elektrik-su-genel giderler için tl tutuyorsam BGP ..
    başka PPF var/yok bilmiyorum

2. Maacit bey kardeşim selamlar ��

3. Fon stopaj değişikliği ile ilgili tarihleri tam olarak yazabilir mi birisi. 0 stopaj, %5 , %10 diye değiştiği tarihleri .Ajandama aldiğim notta biraz saçmalik olmuş. Google'da hak getire ...

4. 1 kasım ve sonrası alınan ppflerde stopaj %10ise bir karışıklık yokmuş. 30 nisana kadarkiler %0, 1mayıs-30ekim arası %7.5 ve kasım itibariyle %10 değil mi ?

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    1 kasım ve sonrası alınan ppflerde stopaj %10ise bir karışıklık yokmuş. 30 nisana kadarkiler %0, 1mayıs-30ekim arası %7.5 ve kasım itibariyle %10 değil mi ?
    Aynen oranlar bu şekilde

Pfflerdeki devlet tahvil alma zorunluluğu %kac ve ne zaman başlıyor

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Faiz indirimlerinin devam edeceğini kabul edersek. parasal fonları 3 e katlar ve en az bu nedenle 6 ay getirisi iyi olur diye düşünüyorum
    Selamlar herkese, sn. Regal Ahu tarzı istikrarlı bir borçlanma araçları fonu mu yoksa tbt tarzı yüksek oranda devlet tahvili içeren fon mu? Seri faiz indirimleri devam ederse tbt ihya eder diye düşünüyorum, ahu ise ppf üstü istikrarlı getiriyor gibi bu ara

8.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar herkese iyi yıllar... 2025 için fırtasını bulduğum anda BİST'teki spot hisselerimin tamamını satıp şöyle bir fon portföyü oluşturmak istiyorum... fikir, öneri, eleştirelere açığım...

TMG, AFT, AFA (yabancı)
    OJT (teknoloji fon sepeti)
    TTA, TCA (altın)
    BIO, IIH, IHK, MAC, IML (yerli hisse)
    ZJI, ZJB (serbest)
    IPB, HIZ, ZDZ (değişken)
    TMG son dönem epey AFTnin gerisinde kaldı, dönüş yaparsa iyi getirebilir ama pek toparlayacak gibi gelmiyor şahsi düşüncem

Sayfa 650/743 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •