Sayfa 853/992 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 7930 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    şuan bildigim hala ege gubre çogu hisseden bayagı ucuz ve beklentili ...zor bir hisse ama bilançolarında giderek guzelleşecegi aşikar...
    öyledir dostum ama patronun ve yatırımcıların da bunun farkına varması gerekiyor...farkına varması için de hissenin çıkışlar yaparak dikkatleri üzerine çekmesi gerekiyor...yatırımcıların çoğu egegübreyi hala sadece gübre ile uğraşan bir şirket olarak biliyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    öyledir dostum ama patronun ve yatırımcıların da bunun farkına varması gerekiyor...farkına varması için de hissenin çıkışlar yaparak dikkatleri üzerine çekmesi gerekiyor...yatırımcıların çoğu egegübreyi hala sadece gübre ile uğraşan bir şirket olarak biliyor....
    hangi hissede konuşmuştuk hatırlayamadım ama bazen mikro analiz yapmak zararlı diye çünkü hisseyi çok önceden almak bazen tehlikeli ya satıyorsun yada bıktırıyor seni ...piyasa bunu görene kadar bayagı zaman geçiyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Şu sert çıkışlar yerine sindire sindire, kademeleri doldura doldura, ağır ağır gitse daha sağlıklı olur, git-geller çok fazla oluyor, istikrarlı çıkışlar lazım.
    Dünkü kapanışın üstünde her kapanış iyidir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şu sert çıkışlar yerine sindire sindire, kademeleri doldura doldura, ağır ağır gitse daha sağlıklı olur, git-geller çok fazla oluyor, istikrarlı çıkışlar lazım.
    Dünkü kapanışın üstünde her kapanış iyidir.
    Sabırla koruk helva olur, dut yaprağı atlas ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Her gün dikkat çekici hacim artışı var. Piyasanın dikkatini çekti sanırım. Teknik olarak da 90-100 arası gitmesi gerekiyor ilk etapta. Orta vade tutmaya devam [emoji4]

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acayip titiz bir tahta yapıcısı var. Takaslarda acayip gizleniyor. Takdir edilecek zeki birisi. Bu kişiyle yol yürünür

7. https://www.karar.com/ekonomi-haberl...aniyla-1924363

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by kuzzzz Yazıyı Oku
    Acayip titiz bir tahta yapıcısı var. Takaslarda acayip gizleniyor. Takdir edilecek zeki birisi. Bu kişiyle yol yürünür

tahtacısı kıldır ama bu aralar biraz gaza basıyor gibi geldi bana..

Sayfa 853/992 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •