Sayfa 28/945 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 7559 madde; 217 - 224 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu sitede bazı değişiklikler zamanında yapılmamış durumda

Mesela itibar puanı diye bir şey var bu ikiye ayrılabilir bir mesajı destekleyen veya desteklemeyen ler investingte veya youtube da bile var itibar puanı ile bu ayrılabilir, itibar puanı 40 kişi için değil 20 kişiden sonra verilebilir sisteme resim yükleme kolaylaştırılabilir emojiler artırılabilir veya giflere izin verilir.

Sitenin sahip ve yöneticileri sisteme ilave ve yenileme konusunda yetersiz kalmışlar sonra satış neden oldu diye düşünürler..

Veya başka nedenler üretirler.

Nokia her zaman derim, ibretlik bir örnektir. Ericsson için de aynı şey yüzlercesi var dünyada, Saab vb.
    CHP nin de aynı dönüşümü doğal süreçlerle yaşaması gerekir gençler geliyor partinin başına mesela Hacivat Özel, kimin için geliyor, bu yapamaz dedirtip İmamoğlu için zira İmamson pazarlığını yapmış , hatta hükümet ona baskı uygulayarak Türkiye'nin başına geçmesini kolaylaştırıyor haberi yok.

Oysa CHP ye delegeler sen başlayarak çalışkan ve eğitimli aynı zamanda pazarlığa kapalı gençlerin gelmesi gerekir ihtiyar lar artık evine gitmeli.

Peki bunun için ne olmalı partinin gençlik kolları düzgün siyasetçi olacak gençleri yetiştirmeli.

Bu olabilir mi doğal süreçler işlese olabilir ama olmaz neden çünkü olursa Türkiye için iyi bir şey olur bunu 3 harfli devletler istemez.

Burada saçma şeylerle didişip onlara yol açmamız lazım, iyice Ali Cemal'e döndüm

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Altın fonundaki hesabımdan %30 kayıbım var,ons altın 2650 altına inmiyor şu aralar,gram 3000 üstünde,bir ara bu duruma hesabına göre %30 üstünde olması gerekirken altında oması nasıl bir durum,hesabım işbankasında,mesaj çekiyorum bizim fonlan alakamız yok onıu foncular bilir diye bana cevap yazıyorlar,ülke gerçekten bebelere teslim,böyle saçmalık olurmu
    abi altın fonu diyo full altın alıp yatmıyor ya hadi shortladıysa altını yükselirken bal gibi zarar olur

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi altın fonu diyo full altın alıp yatmıyor ya hadi shortladıysa altını yükselirken bal gibi zarar olur
    Öyle kafasına göre short falan açamazda. Fonun içeriğini ve izahatnamesini okumak lazım. Nereye ne oranda yatırım yapar eder falan. Yüzde kaçı geçemez min yüzde kaç olur falan gibisinden. Diğer yandan bazı fonlarda devletin koyduğu bazı limitler var mesela. Hisse yoğun fonlarda bile yüzde 100 hisse olamıyorsun falan mesela. Yada PPF ye tahvil zorunluluğu geldi sanırım yada vardı ama oranı arttı. gibi.

Resmen dalga geçiyorlar, kendisi 200 bin lira aylık maaş alıyor, 150 bin lira ile evlenilecekmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Resmen dalga geçiyorlar, kendisi 200 bin lira aylık maaş alıyor, 150 bin lira ile evlenilecekmiş.
    Bizimkiler onun hayatını kuruyordu. İkinci seneye girdi artık o paraya bir şey etmez. Zaten onu da bin şartlarda veriyor

6. Altın fonu da hangi altının fonu . Kamu bankalarının at koşturup her türlü rezilliği yaptığı sertifika meselesi de var. Bu fonlar bunu içerebiliyor mu ki izahnamelerine bakmak lazım. 2 sene önce bı ara almıştım , hiçbir şekilde uyumu yakalayıp da karını zararini hesaplayamiyorsun diyerek tövbe etmiştim satıp.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Öyle kafasına göre short falan açamazda. Fonun içeriğini ve izahatnamesini okumak lazım. Nereye ne oranda yatırım yapar eder falan. Yüzde kaçı geçemez min yüzde kaç olur falan gibisinden. Diğer yandan bazı fonlarda devletin koyduğu bazı limitler var mesela. Hisse yoğun fonlarda bile yüzde 100 hisse olamıyorsun falan mesela. Yada PPF ye tahvil zorunluluğu geldi sanırım yada vardı ama oranı arttı. gibi.
    Çok doğru fon izahnamesini okumak , lazım ben gerek kendi çalıştığım şirketten gerek Tefas ın kendi sitesinden bazı fonların ( çok az sayıda) içerik ve hareket yapılarına tam ulaşamadım sanki bunları da yazmasak buraya kim sorar gibi,
    aslında bildirmek lazımdı.

Fonların risk kademeleri de sistemde var ona göre anlayabilirsiniz başınıza ne gelebileceğini.

Bu fon konusunda, herkes konuşur ,düşünür ama az sayıda adam tam detaya hakimdir, benim de gözüm korktu ,sürekli takip edemem deyip sabit getirili fona gırerım girersem.

8. Kimse Ahmet abiye geçmiş olsun demiyor. Abd yanıyor california yanıyor. Abi ev villa vs varmıydı. Kontrol ettir yangın varmış.

Sayfa 28/945 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •