Sayfa 912/1005 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop LXI

bim yıllardır iki haneli maliyetle taşıdığım bir kağıt. şirketi genel olarak çok beğenirim. vadelisine bulaşmam.

ama demem o ki, bir süre ekranınızdan silseniz iyi olabilir. galiba iyi şeyler olmayacak.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt kardeşim Kerem abi bizden yaşça büyük biri senden daha büyüktür. Senin petoş aklını aldı sanırım büyüğünü küçüğünü bilemez oldun.
    Ben keremalkm abiye saygısızlık etmedim.
    Şaşkınlığımı mazur görsün, bir şey sordum kibarca
    Ama
    Cevap verirken akp yi kullanarak aba altından sopa göstermesi tuhafıma gitti
    Konuyu siyasal islamcılara kadar getirir bu ihtiyar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Endeksi ille çok düşürmesi gerekmez ki? her ay zaten gitmeyen endeks %4 kaybettiriyor yatırımcına..

6 ayda endeks %12 düşmüş.. PPF ler 6 ayda %28 bileşik kazanç verdi.. Toplamda %40 lık bir kazanç farkı var...Bu arada hisse sepeti bazlı hesap olsa bu fark min. %50 olur..

Herkes yatırımını kendi yapacak tabi ama matematikte kişiye göre değişmez...

Tabi ben X hissesini aldım bu dönemde paramı katladım. Viop ta her gün kazanıyorum diyenleri bilemem. Ben o kadar bu işi bilen biri değilim...
    Aylık %4 cepte zaten orası öyle..Bende arbitraj fonları var ppf yi de geçiyor.İnsanları ppfden koparıp getirmek zor ama .amaç borsadan da biraz kazanıp kasayı büyütmek.Ralli o yüzden işimize gelir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. buda karanlık oda diğer 500 satıyor bofa hemen kollarını açıp karşılıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben keremalkm abiye saygısızlık etmedim.
    Şaşkınlığımı mazur görsün, bir şey sordum kibarca
    Ama
    Cevap verirken akp yi kullanarak aba altından sopa göstermesi tuhafıma gitti
    Konuyu siyasal islamcılara kadar getirir bu ihtiyar
    Sana onu demez. Sen onun aklını almaya kalkma. Birbirimize barnak atıyoruz ben şaka espri götürürüm. Herkes götürmez. Özür dile bakim

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Aylık %4 cepte zaten orası öyle..Bende arbitraj fonları var ppf yi de geçiyor.İnsanları ppfden koparıp getirmek zor ama .amaç borsadan da biraz kazanıp kasayı büyütmek.Ralli o yüzden işimize gelir..
    bir hesap yapalım 1 aylık ilk etap 12 milyon para soktum buraya ne aldık ykbnk,thy,kchol,eregl,tuprs,petkm,tofas,oyakc,smrt 9 hisse şuanki konjektörde 1 ay sonra bu tahtalar 400.000 veya üstü yazar mı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bir hesap yapalım 1 aylık ilk etap 12 milyon para soktum buraya ne aldık ykbnk,thy,kchol,eregl,tuprs,petkm,tofas,oyakc,smrt 9 hisse şuanki konjektörde 1 ay sonra bu tahtalar 400.000 veya üstü yazar mı
    Senin para çokmuş getirme buraya..Burası kumar.. ama senin tecrüben var orası ayrı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. ,Trump,ppk,not değerleme ve ocak enf buda 3 şubata kadar beklenen hikaye
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 912/1005 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •