Sayfa 917/1005 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Viop LXI

1. bu sistemde cumhurbaşkanı olacak kişi eğer parti genel başkanı olmazsa
    adamı şaklabana çevirirler yasa çıkaramaz, bunu imamoğlu da bildiği için genel başkanlığı istiyor

yoksa erdoğan genel başkanlığı güle oynaya devrederdi ama parti gurubuna hakim olamamanın acısını 1 mart tezkeresinden çok iyi biliyor..

2. Gene bi kere daha ben akşam seansında geldim ve gene palişkoom kademelerle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor

Hadi palişkoomm 11945 e vurrr alem market maker görsün

11611
    Hayat hoş gerisi boş

3. Muhalefetteki liderler birilerinin onay sürecinden geçiliyor mu diye düşünmeye başladım artık..
    dediğim gibi İmamoğlu ya da Yavaş aday olaydı alırlardı..neden olmadı bu..kimler engelledi..
    Kılıçdaroğlu aday olacaktı da neden son ana kadar beklediki..sanki biri suyun akışını kontrol ediyor..
    bunları dizayn edenlere göre seçim boş o zaman..bir şekilde dedikleri oluyor çünkü..
    ben o yüzden oy kullanmadım son 2 seçimde
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Muhalefetteki liderler birilerinin onay sürecinden geçiliyor mu diye düşünmeye başladım artık..
    dediğim gibi İmamoğlu ya da Yavaş aday olaydı alırlardı..neden olmadı bu..kimler engelledi..
    Kılıçdaroğlu aday olacaktı da neden son ana kadar beklediki..sanki biri suyun akışını kontrol ediyor..
    Geçmişte perde arkasında olanı bizim bilme şansımız yok,fakat gelecekte perde arkasına gerek yok.Son girilen süreç tamamlandığında (bana göre tamamlanacak) imamoglunun partisinin adayı olmasının pek bir mantığı olmayacak, diğerinin olabilir ama onun da koşullarını zaman gösterecek.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dayı sana apaçık bir grafik gönderirdim ama bu kadar da şeffalık fazla olur..
    benim içim rahat 1 lot almam....8600 aşağı kırılmalı..ama 7500 ama 7000 bilemem .. 8600 tutmayacak..
    1980 lerden bu yana gelen bu yapıyı bozacak babayit yok kanımca..
    Dayucuğum tamam sen 1 lot almıyon emme hergün burda biz paraları katlıyoruz, Ayasofyaya dün gece aselsi takip et dedim bu sabah 100bini basmış kabul etsek ağşama elince 2bin gayme cips ve cerez parası çıktı.
    Tabii vob sayfasında aylardır bende dahil olmak koşuluyla çoğu kişide arada hisse ismi yazıyor, düşün yani gelen cismin büyüklüğünü,hatta ppf de olan sindoma abi bile bim değil şok market demiş, daha açık yazardım emme çuval tersine dolarsa diye yazmiyorum, biliyorsun hırsız çoban çuvalda da hırsızlık yapıyo
    Neyise
    Herkesi hınca hınc mala sokup torunlara miras bıraktıracaklar işte anla
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ben yıllardır söylüyorum,biz seçmenler seçimlerde seçmeyiz,OYLARIZ/ONAYLARIZ.Seçme işini başkaları yapar.

7. Bizim viop gene iyi ,insaflı ...

BTC tahtasını izleyen ve işlem yapan varsa ..vay ki ne vayyy

Çamaşır yıkayıp ütüler ömrü boyunca

93032

11614

https://www.youtube.com/shorts/pA5oV-am6FI
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Fazla alakasız olunca sildim.

Benim problemim şu: aynı nitelikte 2 sınıf var(devlet okulunda).

Birisine AYŞE öğretmen giriyor.Sınav yapıyor.Sınıf ortalaması 53

Diğer sınıfa AHMET giriyor.sınav yapıyor ve ortalama 80

Ortalama düşük olması soruların zor olduğunu gösterir.AMA BU ZORLUK öğrencinin YKS de dezvantajlı olmasına sebep oluyor.

BENİM İTİRAZIM,öğretmenin çok zor sormasına.

OBP 0.6 çarpılıp YKS ye ekleniyor.O kanun zaten.Ona itirazımız yok.Öğretmenin bu kadar başarılı sınıfı TENHADA SIKIŞTIRMASINA itirazım var..istenirse daha makul sınav yapılabilir.
    YÖK kanununda 45.madde b fıkrası... yerinde durduğu sürece sadece üzülürsün.
    Çocuğun özel okulda olursa orta öğretim başarı puanı 90-100 arasında olur.
    Devlet okulunda 60-70

Ne farkeder?
    Puan farkının %60'ı kadar ek puan alır çocuk.
    Verdiğim örnekte 100 ortalaması çocuk ÖSS puanına 60 puan eklenerek öys puanı oluşur ve ona göre yerleştirilir.
    Diğeri 70 x %60 = 42 puan...
    Arada 18 puan vardır..
    Bu uygulamada ikinci çocuğu binlerce/onbinlerce kişi geriye atar.

Haaa... buna mecliste itiraz eden oldu mu?
    Yok..
    Çünkü hepsinin çocuğu özel okulda.
    Basında üzerinde duruldu mu?
    Onların çocukları da özel okulda..

Nasıl demişti rahmetli "işçisin sen, işçi kal.
    "

Eğer bir torba kanuna "yök kanunu 45.madde b fıkrası kaldirilmıstır" diye bir madde koydurabilirsen çok büyük bir sevaba girersin.
    Her yıl onbinlerce talebe kazanabilecekleri bölümleri bu adaletsiz madde yüzünden zengin özel okul talebelerine kaptirıyorlar.

Sayfa 917/1005 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •