Sayfa 675/699 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Değerlemeler şirketin tarihinde görülmemiş oranda, beklenti üzerinde geldi buna rağmen ne yapıp edip 200 günlüğün altına attılar hisseyi.

2. Mac fonu 4,5 milyon lot civarı algyo almış, Haydar ACUN en son geldiğinde 14/16 arası alıp 24/26 arası çıkmış hisse 32 lira civarı görmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

3.  Alıntı Originally Posted by MOONSHADOW Yazıyı Oku
    Günlükte tahtadaki işlemleri takip edenler açısından Ek 30406bugunkü işlemlerden 20.200 deki kademe analizine bakmanız için ekte yolluyorum
    Bu alım MAC Fonu Haydar ACUN Beyin alımlarıymış.

4.  Alıntı Originally Posted by KIDEMLİ Yazıyı Oku
    Bu alım MAC Fonu Haydar ACUN Beyin alımlarıymış.
    Değerli üstadım teşekkürler

Bahsedilen fonlar dışında genel kurulda perform portfoyden kurumsal yatırımcı temsilcisi olarak Kamer Bey gelmişti. Baya da güzel sorular sormuştu.Fonların ilgisiz kalması imkansız. Ancak takasda gözüken fonların tamamının gerçek fon mu yoksa spekülasyon yapanların fonu mu olduğu iyi ayırt edilmeli....

5. Devlet bile %58 kira artış oranı belirliyor bunlar nasıl %11'lerde kira artış oranı belirliyor. algyo şirketinin kasasına girecek olan kira bedeli başka şirketlerine peşkeş çekilmiyor mu bu durumda. Bu alenen uygunsuzluk değil mi? Bunların hesabı sorulmayacağını mı düşünüyorlar?

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    tecrübelerimizi bedava aktardım kıymeti harbiyesi olmadı burda çarpılırsınız dedik 4 yıl önce şimdide ne desem inanacakmısınız bedava bilginin kıymeti olmuyor yinede yazalım borsada sikluslar var adamların ne yaptığını bilirseniz buna göre hareket ederseniz büyük para kazanırsınız bilemezseniz para sıfırlarsınız adamlar bir dönem yan tahtalara ralli attırıyor bir dönem büyük tahtalara son dönemde büyük tahtalara ralli attırdılar örnek thy pegasus gibi havacılık sektörü tüm dünyada öncüdür yükselişlerde önden yükselir çöküşlerde önden çöker...4 yıl önce thy ye işaret ettim kimse inanmadı burda bekleyeceğinize thy de beklese idiniz servet kazanmıştınız.dünyalığınız bitmişti bu yüzden sened seçimleri önemlidir bu ve benzeri senetler kolay kolay ralli atmaz geçmişte bizimde 6 yılımızı paramızı ve sağlığımızı çalmıştı hala yeni nesil arkadaşlarada aynı zulmu hunharca gaddarca yapmaya aleni bir şekilde devam ediyorlar.tavsiye vermem hata olur ben tecrübelerimi anlatıyorum yaşadıklarımı anlatıyorum.bir çok snedin 30x 40x 50 x 100 x e kadar son 4 yılda ralli attığını gördük bu senedin ayak uydurmadığınıda gördük benim mücadlem benim yaşadıklarımı başkalarının yaşamasına engel olmak fazlasıyla bu sesi duyurmaya hakkım var çünkü 4 yıl önce bu senedi alanın usd bazında altın bazındaki kayıpları arşı alada zaten topikte yazanlar var bu durumu bu aşikar kendi tecrübeme göre kumarı seviyorsanız devam edin sevmiyorsanız bırakın...4 yıl önce altın ne kadardı algyo ne kadardı şimdi bakın her ikisine mukayese edin ve siz kendiniz karar verin aradaki farkı görünce ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız...iyi günler diliyorum.(TOPİKTEN ATTIRAN ARKADAŞINDA SABRI SONSUZ YASI DAİM OLSUN...)
    defalarca okuyun

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    defalarca okuyun
    Defalarca okudum. yaklaşık 1 yıldır bende bekliyorum. Pd/dd=0,41, F/K=3,52 olan hissede beklemeyin demek iyi bir tavsiye olmayabilir. Elbette geçmiş sizi haklı çıkarıyor. Ama geleceğin aynı devam edeceğini bilemeyiz. Memlekette kural, adalet, saygınlık, karakter dibe vurdu. Nesnel koşulları dikkate alırsak bu hisse satılmaz. Benim fon gibi kısıtım yok. Spek oynasın. O parayı yakarım. inadımdan vazgeçmem. Kazanmadan satmam. Tahtacı bunu kafasına soksun. İyi niyetli görünen paylaşımınız yarın işler terse döner, insanların zararına neden olursunuz. Madem bu kadar beklemiş insanlar, bırak biraz daha beklesinler. Nasıl ağaçlar gökyüzüne kadar büyümüyorlarsa, düşüşte sonsuza kadar sürmez. Eğer iyi niyetli paylaşımsa amacınız. Sizi tanımam etmem. Geçmişten de haberim yok. Amaç iyi niyetle hareket etmekse bu çerçevede bakmak daha isabetli olur diye düşünürüm.

8. Bu arkadaşı kimse susturamadı yıllardır. Buda tek niyetinin hisseyi ky’ye sattırmak istemek olarak yorumlanabilir. Neye hizmet ettiğiyle kimse de ilgilenmedi zaten boşver.

Uyardın tamam çekil kenara, ikinci üçüncü…..yüzbininci uyarı neden?

Kimse senin lafınla almadıki, satsın

Bir tespitimi sunayım; döviz bazlı diplerde ortaya çıktı hep bu arkadaşımız

Sayfa 675/699 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •