Sayfa 940/1005 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Levent Özeren
    @lvntozrn
    ·
    17s
    Ekrem İmamoğlu'nun önünde iki yol var;
    ��Ya CHP'nin başına geçerek tarih yazacak.
    ��Ya da CHP'nin bu yönetimiyle birlikte tarih olacak.

kırmızı kart hikayesine tepki çok özele.
    siyasette kadro önemli doğru ekiple çalışmıyorsan seni rezilde eder vezirde
    Ya kadro önemli de şimdi bana kimse o kırmızı kartı elime verip beni halkın önüne çıkartamaz.
    Beyin de önemli ve lazım insana..
    Adam ya Kars ta kaşar kesme resmi çektiriyor ya başka yerde portakal topluyor..

Tam mahalle yanarken saçını tarayan namuslu abla tadında iş yapıyor..
    Cidden sinir bozucu bir tip..

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sayfalar açılmıyor, sizdede öylemi ?

erişim engelimi getirdiler yoksa yine
    Ağır biraz ama açılıyor bende sayfalar

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok ben yakın takipteyim, son günlerde oldukça başarılı
    Dün sasa lönkü kapattım dedi, bugün kaat düştü
    senden başka zaten bunu öven görmedik
    sen gördünmü ekstreyi onu söyle .
    şimdi ben 50 kontrat şort açtım aşağı gelmeye devam ederse kulağımın üzerine yatarım sonra çıakar palayı tırtıkladım yazarım baktım terste mi kaldım bozkurt sorduğu zaman sen beni ne sanıyorsun 8 sefer pozisyon açıp kapıyoruz kapattık derim bak reel tıma yazdık sonra övünürüm.yapıyorsa bu yazdıklarını kazanıyorsa helal olsun ama iş artık baydı bu adamın burada değil bu kazançlardan sonra TV çıkıyor olması gerek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senden başka zaten bunu öven görmedik
    sen gördünmü ekstreyi onu söyle .
    şimdi ben 50 kontrat şort açtım aşağı gelmeye devam ederse kulağımın üzerine yatarım sonra çıakar palayı tırtıkladım yazarım baktım terste mi kaldım bozkurt sorduğu zaman sen beni ne sanıyorsun 8 sefer pozisyon açıp kapıyoruz kapattık derim bak reel tıma yazdık sonra övünürüm.yapıyorsa bu yazdıklarını kazanıyorsa helal olsun ama iş artık baydı bu adamın burada değil bu kazançlardan sonra TV çıkıyor olması gerek
    Aksine Bozkurt hep dertli. Tokatlı gibi de kazanamıyor anlaşılan. Petko bozdu onu...
    Ben videodaki üstteki çocuğu Tokatlı, alttaki çocuğu Bozkurt un ruh haline benzetiyorum ...Ruh hali olarak sadece, yanlış anlaşılmasın

https://x.com/odatv/status/1877579851877818384

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aksine Bozkurt hep dertli. Tokatlı gibi de kazanamıyor anlaşılan. Petko bozdu onu...
    Ben videodaki üstteki çocuğu Tokatlı, alttaki çocuğu Bozkurt un ruh haline benzetiyorum ...

https://x.com/odatv/status/1877579851877818384
    Sözüm söz vakti saati geldiğinde onun yönetimde olduğu şirkete ortak olucam.
    ha Azeriler zordur para kazandırmayı sevmez 130 tller burada uçuşurken akçayda bende yazdım ona .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

siiiiii......dooooo ....siii dooo......kısmanmakta haksız değilsin.....korkak ,cesaretsiz olursan böyle bakarsın........sen boş boş yaz biz yolumuza devam ediyoruz çok şükür........elimizle beslediğimiz kişlerin duası yeter......ne kazanıyorsam onlar için....

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sözüm söz vakti saati geldiğinde onun yönetimde olduğu şirkete ortak olucam.
    ha Azeriler zordur para kazandırmayı sevmez 130 tller burada uçuşurken akçayda bende yazdım ona .
    Petko benim listemde 2025 için...
    Şok, ereğli, tofaş , pgsus,ttkom ile beraber...
    Bakalım vakti gelsin de...

dikkatli olmakta fayda var........Fransa ya geniş kapsamlı baykot kısıtlamalar yolda........sahi borsada hangi şirketler bunlarla ortak.......

Sayfa 940/1005 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •