Neredeyse şirket müdürü kadar biliyorum bu şirketi... ;)
şirketin 4 fabrikası var. 2 tanesi meşrubat 1 tanesi su 1 tanesi de maden suyu...
Balıkesir fabrikasında her çeşit meşrubat üretiliyordu...
edremit fabrikası maden suyu tesisi
sakarya sapanca fabrikası su fabrikası idi revize edildi hem su hem meşrubat üretiliyor...
birde eskiden üretim tesis olup atıl halde bekleyen kırıkkkale fabrikası vardı. içindeki üretim alet edevatı sapancaya taşınmıştı.
geçen sene çok üretim yapıldı. kapasite zorlandı bu nedenle kapasite artışı gerekiyordu. bu nedenle yeni yatırım kararı aldılar. bu fabrikada meşrubat kadar , meyve suyu fiaşnda üretiliyordu. yeni durumda farklı ürünlerin üretileceği güzel bir fabrika kurulacağını düşünüyorum. fasbrikanın binası hazır bu nedenle yatırımın gerçekleşmesi kısa üsre alacaktır. yaza yetişeceğini düşünüyorum.
saygılar
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
yeni fabrika yatırımı yapılacak...
Ges santrali projesi vardı oda bitti sanırım...
18 lerden 6 lı seviyelere indi...
pd/satış değeri gıda firmaları arasında en düşük hisselerden birisi dolayısıyla
artma potansiyeli çok yüksek hisselerden birisi bu...
Yeni bilgiler için teşekkür ederim...
Ben de teknik destek sağlamak isterim...
"TREND VAR MI ?" ve "EMA 20 / 50 KESİŞİMİ" hücreleri "4=TUT" cevabı vermekte...
Bir süre önce tavan olması sebebiyle "SIKIŞMALAR" bozulduğu için toplam puan 45'e düşmüş durumda...
Herşeye rağmen 5 kriterde daha yeşil renkli hücre kendini korudu...
02/01/2025'de gördüğü 6,38 TL fiyatı ile 65 barlık zirvesini gördükten sonra geri çekilme yaşamakta...
Geri çekilme, oluşan GAP'i kapatmaya kadar gidebilir....
Her halde de pozitif görünümünü koruduğunu düşünüyorum...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sevgili Dostlar...
Şirketimizin önemli gelir kaynaklarından birisi bildiğiniz gibi Didi ihaleleleri...
2025 yılı içinde şimdiden önemli ihaleleler laınmaya başlanmış...
04.12.2024 tarihinde yapılan ve 19.12.2024 tarihinde sözleşmesi imzalanan 330 ml lik Didi ihalesini Kristal Kola kazandı.... ihalenin bedeli 37.500.000 tl...
yine 04.12.2024 tarihinde yapılan ve 19.12.2024 tarihinde sözleşmesi imzalanana 250 ml lik Didi ihalesini de Kristal kola kazandı...
Bu ihalenin bedeli ise 57.500.000 tl...
19.12.2024 tarihinde sözleşemeleri imzalanan dİDİDLER ANCAK 2025 YILI İÇİNDE TESLİM EDİLİR VE ÜCRETLERİDE O ZAMAN ÖDENİR.
2 ihalenin toplam bedeli 95.000.000 tl... daha yıl başlamadan hemen siparişler alınmaya başlandı...
bunun dışında Şok marketlerinde deren markalı 250 ve 1000 ml lik soğuk çayların büyük kısmınıda Kristal kola üretiyor.
Bim içinde üretim yapılıor zaman zaman. Kendi markası ile ürettiği bir sürü ürünü marketleride sıkça görüyorum. mesela rival marka yemek sonrası içeçeği Bimlerde satılıyor. Kristal marka siyah ve sarı kolalar hem Bimde hemde a101lerde satılıyor.
Bunun dışında ilk 9 ayda ihracatı yaklaşık %50 artıran şirket 124 milyon tl lik ihracatta yaptı...
Balsa gazozları Bimde görüyorum. Kristal marka kolalar Kayseri'de yerel marketlerde bolca bulunuyor.
kısaca şirket büyük miktarda üretim ve satış yapıyor gelecek içinde ihalaleler alıyor.
Güneş santrali projesi ile lkapasite artırım projeleri ilede artan talep karşılanacaktır..
artış yönünde önemli potaniyele sahip olduğunu düşünüyorum şirketin
Temel Analiz ile Teknik Analizin kesiştiği bir hisse olmasını dilerim...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Beğendiğim Teknik Analiz kaynaklarından birisi;
https://www.algoritmabul.com/temel/Olta.php
Hissemiz kesişime düşmüş nihayet...
Yer İmleri