Sayfa 941/1005 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    siiiiii......dooooo ....siii dooo......kısmanmakta haksız değilsin.....korkak ,cesaretsiz olursan böyle bakarsın........sen boş boş yaz biz yolumuza devam ediyoruz çok şükür........elimizle beslediğimiz kişlerin duası yeter......ne kazanıyorsam onlar için....
    Sen bu numaraları bozkurtta yedirirsin ben yemem yine ekstere gelmedi elinle beslediğin kişilerin duası lan oğlum öbür tarafta ne diyecen kumarı fakirler için oynadım mı diyecen cücük
    beslediklerin biliyormu paranın nerden geldiğini bak bu önemli diyormusun kumar masasına saat 10 da oturup akşam 23.00 kadar çalışıyorum diye .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Geçen haftaki yabancının tahvil ve hisse senedi istatistikleri yayınlanmadı mı?
    Ben mi görmedim?

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Petko benim listemde 2025 için...
    Şok, ereğli, tofaş , pgsus,ttkom ile beraber...
    Bakalım vakti gelsin de...
    karadumana dün akşam sordum petkm,şok,eregl ucuzmu diye cevap veremedi.
    zamanı geldiğinde benimde portföyde yer alacak tahtalardan bir sıkıntı çıkmazsa.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sen bu numaraları bozkurtta yedirirsin ben yemem yine ekstere gelmedi elinle beslediğin kişilerin duası lan oğlum öbür tarafta ne diyecen kumarı fakirler için oynadım mı diyecen cücük
    beslediklerin biliyormu paranın nerden geldiğini bak bu önemli diyormusun kumar masasına saat 10 da oturup akşam 23.00 kadar çalışıyorum diye .
    ulen apt....l sen faizin alasını yapıyorsun...içkiyi yudumla.......kendini görmez......bir de ben bilmem müslümanım diye caka satarsın..... gerçi kim ne yapıyor zerre beni ilgilendirmez.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Geçen haftaki yabancının tahvil ve hisse senedi istatistikleri yayınlanmadı mı?
    Ben mi görmedim?
    188 tahvil 45 milyon dolar hisse galiba
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Ben başarılı tradeciyi her zaman tebrik ederim.
    Tohatlı abi yine doğrusunu yabmış, poz. Kapattı herif fışkırttırmaya başladı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ulen apt....l sen faizin alasını yapıyorsun...içkiyi yudumla.......kendini görmez......bir de ben bilmem müslümanım diye caka satarsın..... gerçi kim ne yapıyor zerre beni ilgilendirmez.....
    ne oldu biraz yaranamı bastım bana anlatma zebaniye anlat geldiğim yerde senelerce garibana bakıyorum diye kumar oynadım Sindoma yemedi beni buraya gönderdi kendisi gassal dersin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Ulen bu çocuk adamda olmasa vakit geçmeyecek.
    çok kıskanıyorum çocuğu,
    çok büyük oyuncu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 941/1005 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz