Sayfa 996/1005 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pisyedili 01- 34

nasılsın sesin çıkmıyor sıkıntı yoktur inşallah
    Çok şükür Bulut dostum.
    Halimi sordun ya sevindim.
    Sizlerin de sağlığınızın keyfinizin iyi olması için duacıyım.

Paylaştığın grafikleri izlemeye devam ediyorum.Elimden geldiğince grafik ve teknik analizlerinden yararlanmaya çalışıyorum.
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılar dostum
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sindoma senin açık 50 kontrattan 10 tanesini bize ver..parası neyse ödeyeiim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsssk
    Ayak üstü denk gelmişken geçiriyim diyon yani la olm bu işten benim kar ım nolcuuk, saa 100 lot petko vereyim olma mı
    100 lot petko versen sen bir ay uyku uyuyaman. On kuzu kes dedik ziyafet ver dedik yan çizdin. On kuzu kes on tepsi Antep fıstıklı baklava ne olacak arkadaşlarına ikram etsen. Yok evin tapusunu da getir hazır bu kadar yumuşamışken

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çok şükür Bulut dostum.
    Halimi sordun ya sevindim.
    Sizlerin de sağlığınızın keyfinizin iyi olması için duacıyım.

Paylaştığın grafikleri izlemeye devam ediyorum.Elimden geldiğince grafik ve teknik analizlerinden yararlanmaya çalışıyorum.
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılar dostum
    Sağlığın iyiyse sıkıntı yok bütün göndermiş olduğun dilekleri bende sana gönderiyorum Allaha emanet ol.
    selamlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sindoma senin açık 50 kontrattan 10 tanesini bize ver..parası neyse ödeyeiim..
    Duruma göre MÜJDE vericem.
    nasıl olsa bizim ülkede moda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

viop 11269 destek onun altında terbiyesiz bir satış olur..Sindomanın obosuna döner..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    36d
    Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan:

"Toplamda 5 milyona yakın kişinin EYT’den yararlanmasını bekliyoruz. EYT kapsamında emekli olanların yüzde 58’i çalışıyor. 38 yaşında emekli olan 1100 kişi var. Bunları nasıl izah edeceğiz, açıklamak çok zor. Emekli sayısı 16,6 milyona ulaştı."
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    viop 11269 destek onun altında terbiyesiz bir satış olur..Sindomanın obosuna döner..
    şuanda al ver hacim yap ve 1 indikatör ayarı mevcut 16.00 hem saatlik hem 240 dk göre yol çizilir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 996/1005 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •