Sayfa 360/475 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 3794 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    sn ekserji,
    beni ilgilendiren kısmı yatırımlardaki toprak faktörü. hem toprak alıyorlar hem sera yatırımı yapıyorlar. ülkemizde bu dönemde yapılabilecek en iyi yatırım. Eğer bu işi kıvırabilirler ise çok büyük bir alana girdiler. benim tek problemim artık alım için kaynak olmaması.
    Alımları henüz bitmedi çünkü 5000 dönüm az bir yer değil. Bir kısmını Devlet hibe verse çok da iyi olur ama toprak iyi yatırımdır gene de. kimbilir belki jeotermal aramalarda petrol bile buluruz da üstünü kapatırız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    Bizim bilmediğimiz ne var,bu nasıl bi satış,hep negatif hep negatif.
    sn hürriyet,
    sosyal medyada müthiş bir anti kampanya var. içeride analistlerimiz maalesef pek bir iş yapmıyorlar ( belki de yapamıyorlar). benim umudum yabancıda idi ama yabancı EM anlayamadı. ilgilendikleri diğer kağıtlar kimi EM den muaf, kimi dolar bilançosu yapıyor. şu enflasyon bir yerlere gitsin muhtemelen aralar kapanacak ama o zamana kadar epey bir yıpranacağız. sadece biz değil tüm borsacılar benzer duruma düşebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn hürriyet,
    sosyal medyada müthiş bir anti kampanya var. içeride analistlerimiz maalesef pek bir iş yapmıyorlar ( belki de yapamıyorlar). benim umudum yabancıda idi ama yabancı EM anlayamadı. ilgilendikleri diğer kağıtlar kimi EM den muaf, kimi dolar bilançosu yapıyor. şu enflasyon bir yerlere gitsin muhtemelen aralar kapanacak ama o zamana kadar epey bir yıpranacağız. sadece biz değil tüm borsacılar benzer duruma düşebilir.
    Beyler, bunların utanmazlıkları gerçekten tavan yaptı. Nedir bu anlaşılmaz fiyat hareketleri? Tesadüf mü? Piyasaya bakın Alarko'ya bakın, sanki şirket batıyor. Geri alım programındaki son hareketlerin bir sebebi var ve bunu bilen ya da bunlarla birlikte hareket edenler Pozitif piyasadaki özgüvenle basıyorlar aşağı. Hepimizi salak yerine koyuyorlar...yazık...Kaybettiğimiz para da cabası...2.5 sene önceki fiyattayız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by bridger17 Yazıyı Oku
    Beyler, bunların utanmazlıkları gerçekten tavan yaptı. Nedir bu anlaşılmaz fiyat hareketleri? Tesadüf mü? Piyasaya bakın Alarko'ya bakın, sanki şirket batıyor. Geri alım programındaki son hareketlerin bir sebebi var ve bunu bilen ya da bunlarla birlikte hareket edenler Pozitif piyasadaki özgüvenle basıyorlar aşağı. Hepimizi salak yerine koyuyorlar...yazık...Kaybettiğimiz para da cabası...2.5 sene önceki fiyattayız...
    sn bridger
    piyasa güvenini kaybetti. çünkü anlaşılmaz bir şekilde hisse yükselirken Alpaslan-Yunus diyaloğu ile alaşağı oldu. sonra bir şekilde hızlı bilanço ile toparlandı ama başka şeyler mesela aile satışları gibi etkenler hisseyi mahvetti...
    anlayamadığımz saçmalık şu oldu. madem hisse satacaktınız neden 5 dolar yerine 8 dolardan satmadınız. buna neden müsade etmediniz... yoksa satmak niyetiniz yok muydu satacağız derken çaktırmadan topluyor muydunuz desem ümidim yok...
    2022 bilançosu fiyatlanmadı, 2023 enflasyon muhasebesi yıllığı mahvetti ki orada da 6 milyar kar vardı...
    2024 te iki arsa satışı var ikisi de pas geçildi.
    gelecek planları çok güzel duruyor ama bunu sadece ben görüyorum sanırım ya da aptal olan benim... şirketin piyasa değerinin neredeyse 1.5 misli yatırım yapılacak şirket bana mısın demiyor... kontrolmatik gibi şirketler depolama yapıyoruz diyorlar 5- 10 tavan bizimki dünyanın en bilinenlerinden biriyle ortak yatırım yapacağım diyor boş...
    bizi salak yerine koyanlar var ya da feci şekilde manuplasyon var. burada yazdığımız her şey bir şekilde sosyal medyada yankılanıyor ve gerçekten çok salakça şirket karalanıyor defalarca yazmama rağmen tık yok şirketten. şirketin bir avukatı höt dese yeter ama denmiyor. sürekli kendilerine küfrediliyor benim kanıma dokunuyor onlarınkine dokunmuyor.
    geri alım olmasaydı ne halde olurduk bilmem ama alsalar bir dert almasalar bir dert. şimdi birileri çıkıp artık satmayacağız dese de kimse inanmayacak galiba...
    benim ümidim 2018 gibi bir çıkış... yoksa yandık gitti

DÜN VE BUGÜN...AN İTİBARİYLE

GEDİK VE BOFA... SATICI

Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Acaba açığa satış olabilir mi?
    Var mı tahmini olan...?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

7.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Acaba açığa satış olabilir mi?
    Var mı tahmini olan...?
    Sn. 0101 , ben tahtayı izliyorum ve çok bariz açığa satış gibi duruyor. Ancak bir cengaver de satan arkadaşa cezanı keserim dedi gibi..Gün sonu zor olacak iki tarafa da.... hacimdeki artış ve tahtadaki artan lotlar da bu tezimi destekliyor.... Yönetimin açtığı meydanda savaşıyorlar. Sağlıklı fiyat hareketleri idi geri alımdaki amaç....
    Şimdi durum ne kadar sağlıklı yönetim bir aynaya baksın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    ya hırsız içerden ise ... Gerçi başroldeki kurumlar ve bir ekürileri ( hala öyleyse) izin almadan göze kestirmiş de olabilirler...

Sayfa 360/475 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •