Selamlar.. Ara ara görüşlerimi ve beklentilerimi eğer varsa tabii ki küçük yatırımcılarla paylaşıyorum/paylaşmak istiyorum. İsterseniz bunları madde madde yazayım.
1- Bir çok kez yaşadım ve gördüm, Gün içi başlangıcında Glyho ve iştiraklerine yön veren güç, endekse de yön vermekte veya adını siz koyun endeksin nereye gideceğini çok iyi biliyor. ve %100 eminim ki çok güzel tradden para kazanıyor.
2-Çok uzun zamandır tüm basın yayın organlarında şirket ile ilgili olumlu olumsuz paylaşımlarla hisse hakim güç tarafından bilinçli olarak baskılanıyor. Bunu şahsen benim gibi küçük yatırımcı küçük hisse alımlarında fiyat ve miktar anlamında görebilmektedir.
3- Sayın KM için basın yayın organlarında çok şeyler konuşuluyor ki bu paylaşımların çoğu doğru.
4- Kendi adıma daha önce hisselerimin çok büyük bir bölümünü sattığımı başka yatırım araçlarında değerlendirdiğimi söylemiştim. şimdi küçük küçük lotlarla alabildiğim kadar hisse toplayıp onları sandığın içerisine koyup hedef fiyatıma gelinceye kadar bekleyeceğim. Artık nasipte ne varsa o gerçekleşecek.
5-Sayın KM'nın yaşattıklarından dolayı kendisine hiç bir zaman hakkım helal etmeyeceğim. Zararımın en büyük nedeni basın yayın organlarında verdiği sözleri yerine getirmemesi veya zamanında getirmemesidir.
6- En son paylaşımımda zan altında bırakılmıştım. Oysa ben o paylaşımım da sayın KM 'nın şirket ile ilgili beklentilerini paylaşmıştım ki hisse o günden bu güne yaklaşık %50 para kazandırdı. Ben bunun bana kasıtlı yapıldığına inanmıyorum ama bir kişiyi zan altında bırakmak hiç kimseye en başta insana yakışmaz. Saygılarımla...