Sayfa 93/1006 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop LXII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    ay sonuna kadar izleyelim bakalım
    olmadı marinaya çekeriz yine

2. Aykırı
    @aykiricomtr
    ·
    10s
    İstanbul’dan Bolu’ya giden vatandaş HGS ücretlerine isyan etti:

“Hafta sonu İstanbul’dan Bolu’ya gittim ama gitmez olaydım. HGS’ye 1200 TL para ödemişim.

Dokuz farklı noktadan benden otoyol ücreti almış. Bundan biraz daha fazla benzin ücreti ödemişim. Yazık.â€

bu soygunlar durmalı köprüler zaten faiş fiyatlarla yapılmış devlet garantisi ile dışardan alınan kredilerle arkasında kim var muhalefet bunları araştırmalı akşamdan beri her haberde sebze meyve ye zam diyor , bu halk nasıl kendine bakacak gerçekten yazık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

o bloomberg'de her hafta çıkan uzman ''2024'te emekli olun, 2025'te olursanız maaşınız şu kadar azalacak '' diyordu her seferinde

emeklisi dolan tüm İŞÇİLER basmış dilekçeyi... emekli olmuş

ne yapsın adamlar ? bu soyguncu iktidarın insanalrı belirsiz bir geleceğe sürüklemesini mi beklesin.

onlarda geçimini, cebini (cengiz gibi, makyol gibi) düşünmek zorunda

NOT: gelip kimse, memur, emekli, işçi diye başlamasın yine... cengizin 1 günde hortumladığı para, 16 milyon emeklinin 1 senelik maaşı

onu diyeni bu sefer bozarım

TTKOM ÖZLELLEŞTİRMESİNDEN, devletin kasasına ne kadar para girdi ? sıfır.... belkide çıkmıştır

11296 ya kadar tepki normal üstünde 11340 var..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

TTKOM ÖZLELLEŞTİRMESİNDEN, devletin kasasına ne kadar para girdi ? sıfır.... belkide çıkmıştır
    yeğenim, Enes Öksüz'ü bildin mi? Te o zaman 20-25 milyar dolar bir para teklif edilmişti, telekom'a, sattırmam diye inat etti. O anda satılsa araplardan başka müşterisi vardı. Oradan gelecek para, o anki, tüm dış borcu kapatacak seviyedeydi. Ham-hum şaralop, ardından gelenler 6-6,5 milyar dolara araplara verdi. Bla bla olanları az çok hatırlıyorsun. Siyasilerin bu ülkeye verdiği zararları yaz yaz bitmez.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    11296 ya kadar tepki normal üstünde 11340 var..
    EMLAK'ın analizini görmeden işleme dalmayız

7. AvAliDvrmAn
    @AvAliDvrmAn
    ·
    23s
    Deniz Zeyrek'e hasret kalmıştık

"Beşiktaş Belediyesi ve Rıza Akpolat uzun süredir hedefteydi, siyasi bir operasyon ile terör örgütü lideri gibi gözaltına alınması toplumu yaralamıştır.

Türkiye'de zamlar ve sefalet konuşmasın diye gündem yaratıyorlar"
    https://youtu.be/4Aj0UIZ9N9I?si=svqDKCfxaI2NXS8i
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayu senin kaat 40 jat çıkmış olabilü ama bendeki 3 kat çıkmış, 37 kat alacaklıyım hırsız heriflerden
    Resim hünkârımın parasını verin. Yoksa yakar geçer her yeri.

Sayfa 93/1006 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •