ay sonuna kadar izleyelim bakalım
olmadı marinaya çekeriz yine
ay sonuna kadar izleyelim bakalım
olmadı marinaya çekeriz yine
Aykırı
@aykiricomtr
·
10s
İstanbul’dan Bolu’ya giden vatandaş HGS ücretlerine isyan etti:
“Hafta sonu İstanbul’dan Bolu’ya gittim ama gitmez olaydım. HGS’ye 1200 TL para ödemişim.
Dokuz farklı noktadan benden otoyol ücreti almış. Bundan biraz daha fazla benzin ücreti ödemişim. Yazık.â€
bu soygunlar durmalı köprüler zaten faiş fiyatlarla yapılmış devlet garantisi ile dışardan alınan kredilerle arkasında kim var muhalefet bunları araştırmalı akşamdan beri her haberde sebze meyve ye zam diyor , bu halk nasıl kendine bakacak gerçekten yazık
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
o bloomberg'de her hafta çıkan uzman ''2024'te emekli olun, 2025'te olursanız maaşınız şu kadar azalacak '' diyordu her seferinde
emeklisi dolan tüm İŞÇİLER basmış dilekçeyi... emekli olmuş
ne yapsın adamlar ? bu soyguncu iktidarın insanalrı belirsiz bir geleceğe sürüklemesini mi beklesin.
onlarda geçimini, cebini (cengiz gibi, makyol gibi) düşünmek zorunda
NOT: gelip kimse, memur, emekli, işçi diye başlamasın yine... cengizin 1 günde hortumladığı para, 16 milyon emeklinin 1 senelik maaşı
onu diyeni bu sefer bozarım
TTKOM ÖZLELLEŞTİRMESİNDEN, devletin kasasına ne kadar para girdi ? sıfır.... belkide çıkmıştır
11296 ya kadar tepki normal üstünde 11340 var..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
yeğenim, Enes Öksüz'ü bildin mi? Te o zaman 20-25 milyar dolar bir para teklif edilmişti, telekom'a, sattırmam diye inat etti. O anda satılsa araplardan başka müşterisi vardı. Oradan gelecek para, o anki, tüm dış borcu kapatacak seviyedeydi. Ham-hum şaralop, ardından gelenler 6-6,5 milyar dolara araplara verdi. Bla bla olanları az çok hatırlıyorsun. Siyasilerin bu ülkeye verdiği zararları yaz yaz bitmez.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
AvAliDvrmAn
@AvAliDvrmAn
·
23s
Deniz Zeyrek'e hasret kalmıştık
"Beşiktaş Belediyesi ve Rıza Akpolat uzun süredir hedefteydi, siyasi bir operasyon ile terör örgütü lideri gibi gözaltına alınması toplumu yaralamıştır.
Türkiye'de zamlar ve sefalet konuşmasın diye gündem yaratıyorlar"
https://youtu.be/4Aj0UIZ9N9I?si=svqDKCfxaI2NXS8i
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri