Sayfa 220/333 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 2662 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **400-500 miilyon dolar civarında ciro (tahmini belki o kadar da yok), kar yerine zarar üreten, marka değeri de günden güne eriyen bir şirkete kim 4 milyar dolar verir ki?...
    batiık nokia satış fiyatı 17 mr usd..

para kazanmayan whas app satış fiyatı 19 mr usd...

Örn smrtg 7 milyar ciro var,,50 milyar piyasa değerinden hisse aldılar.
    alfas 5 milyar ciro var,yine 50 milyar üstünden hisse aldılar.
    konya egeen vs.vs.
    Çoğu şirket değerlemesi 10 kat üzeri.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Aksi halde M.Ü.manipülasyondan ceza alır,,bunu göze alabilir mi?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Aksi halde M.Ü.manipülasyondan ceza alır,,bunu göze alabilir mi?
    Bu ulkede hicbirkimse boyle birseyden ceza almaz. 3. Dunya ulkelerinde varmi oyle bisey...yok..
    Patronda 5 milyar dolar para varmis, elalemin ucagini kullaniyormus, boyle bir adam yatirimcisini dusunurmu...im-kansız...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    batiık nokia satış fiyatı 17 mr usd..

para kazanmayan whas app satış fiyatı 19 mr usd...
    Hangi firmanın kaç para ettigini bilmek için bu konularda eğitim almış olmak lazım... Aksi halde manipülasyona girer.... Dikkatli olun..

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ''Yıllık 12 milyar dolar ciromuz vardı. Fakat 7 milyar dolar da borcumuz. Baktım olacak gibi değil ve küçüldüm (küçüldük). Şimdi borcum (borcumuz) yok ve bu yıl kombine cirom(ciromuz) 14 milyar dolar''

--paragrafın ilk cümlesinden sonra koyulaştırdığım gibi yazılması gerekirken neden ben ben diye devam etmiş?...ne amaç güdülmüş??

**yılların gazetecisi ile her telden hemen her gün poka püsüre yazı yazan M. Ülker, bu ifade düşüklüğünü fark etmemiş olabilir mi?
    Boluk murat bey hakkında hertürlü ima da bulunuyor... Bu normal... Peki biz aynı şeyi bölük hakkında yapınca sorun olur mu.?

Mesela boluk nokia ve whasapp in satis fiyatlarından bi haber olabilir mi.?

Eğer değilse buradaki amaç ne olabilir??

Eğer bir haberse durum daha da vahim değil midir??

7. Boluk soruyor... Bizde soralım....

Yasak olmasına rağmen yeğenini ziyaretçi olarak nasıl soktu genel kurula...

Kendisi tek bir şeyi 1000 defa buraya yazıyor malum... Sorun teşkil etmiyor....

Bizde boluk hakkında yazınca teşkil etmez diye umuyorum...
    Son düzenleme : kingsailor; 15-01-2025 saat: 13:23.

8. Hisse dibi gördükten sonra 5 Ocak gününü 121.50 tl fiyat ile kapattı..Sonra Murat Bey'in,"Ürünlerimizde sağlığa aykırı bir tek girdi bulunursa ben de bu şirketin kapısına kilidi vururum" şeklindeki kamuoyu açıklamasını müteakip-muhtemelen biraz da Endeks'in etkisiyle-nerede ise her gün düşüş gösterdi..Tabii bu arada Murat Bey'in "Şirketi artık borçsuz hâle getirmeye kararlıyız" mealindeki açıklaması da geldi.Ben,bu sözlerle eşzamanlı olarak gelen Sürekli Düşüş silsilesini,tahtaya âmir olan güçlerin olumsuz kullanma çabaları ile açıklıyorum..Ve aslında Ülker'de Yönetimin Basın Toplantısı ile söylediği "Bu yılı (2024) az da olsa geçen yılın (2023) üzerinde kapatacağız beyanı ile de birleştirerek önümüzdeki günlerin Hisseyi çok iyi etkileyecek gelişmeleri de beraberinde getireceğini düşünüyorum..Çok mu iyimserim (Is it a wishful Thinking?) acaba..?Paydaşlarımın yanıtlarını okumayı isterim.Saygılarla..

Sayfa 220/333 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •