Originally Posted by myfinans 1 yıldan uzun süredir ppf dışında hiç fon almadım.Ama yavaş yavaş alım zamanı da yaklaşıyor. hayat boyu stopajsız fonları satmak insanları üzebilir..
Originally Posted by realities hayat boyu stopajsız fonları satmak insanları üzebilir.. Getirileri düşse de mi [emoji1]
Başka daha fırsat için ppf ler satılır , stopaj yok ama getiriler düşüyor
Originally Posted by realities hayat boyu stopajsız fonları satmak insanları üzebilir.. Kripto para için satılırdı da güvenilir bir kripto borsası olmadığına inandığım için o yola giremedim..
Originally Posted by D R A G O N Getirileri düşse de mi [emoji1] yaşlanan ilk sevgiliyi terk etmek gibi gelebilir..
Originally Posted by myfinans 1 yıldan uzun süredir ppf dışında hiç fon almadım.Ama yavaş yavaş alım zamanı da yaklaşıyor. portföyün tl kısmında ppf lerin bir kısmını kısa-orta ve uzun vadeli borçlanma fonlarına kaydırdım dün itibarıyla. sepet mantığıyla. hayırlısı.
Originally Posted by shorts portföyün tl kısmında ppf lerin bir kısmını kısa-orta ve uzun vadeli borçlanma fonlarına kaydırdım dün itibarıyla. sepet mantığıyla. hayırlısı. Faiz düşüşü devam edecekse işe yarayabilir, ama ne hızla düşercek bilinmez.
Originally Posted by shorts portföyün tl kısmında ppf lerin bir kısmını kısa-orta ve uzun vadeli borçlanma fonlarına kaydırdım dün itibarıyla. sepet mantığıyla. hayırlısı. Sn shorts, hangi fonları tercih ettiniz acaba?
Forum Rules
Yer İmleri