Sayfa 156/1006 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tecavüz dediğin fikre ve inançlarada yabılır.. senin kafanda tecavüz ille cinsellik olmalı tabi

al eline kılıcı.. dal ülkeye... dayat dini. gelsin ganimet.

sonra zaten helal yoldan kölem olursun

emlak sen siyonistlerin hiç zulüm, katliam yaptığını gördün mü, ne de olsa tanrı korkusu var adamlarda..?

2. Çin'de vergi, kredi, fatura vs bunlarda sahtecilik yapanları idam ediyordu yakın zamana kadar. Muhtemelen müebbete çevirdiler artık. Devlete vergi de hile yapıyorsun eskiden idam ediyordu şimdi müebbet gibi ceza hadi kaçırsin bakıyim vergiyi. AB de caydırıcı cezalar var teşebbüs eden nadir. Bizim salaklar var altın getirir götürürken yakalanan.

kısavade.

ben bildiğimi gördüğümü söylerim. bak bir gezi videosu çeken bir kanalda izledim. adam japonyaya gitti. video böyle dinsel beya siyaset konulu birşey değil bildiğin gezi kanalı.

japaonyayı tanıtıyor işte. kaldığı otele geldi tvyi açtı bu japonlar ne izliyor acaba diye dinlenirken.

lan adam şaştı kaldı.. bildiğin haber kanalı arıyor.. böyle bir haber kanalı bulman için baya çaba sarf etmen lazım

15 tane kanaldeğişti haber kanalı falan yok

bizde ise tüm tv haber kanalı.. ve burada milleti 7/24 kutuplaştırıp birbirine kırdırıyorlar.

bunu yabanda malum kesim.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu replik bana Rahmetliyi hatırlattı
    Günün dibi 9734 ve tepesi 9856 görüldüğü için rahat yazıyorum

Herif algorobotlara akşamdan koordinatı yüklüyor biz sadece önceden çekilmiş filmi günboyu izliyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MESELA BAKIN,kitlesel katliam-soykırım (HİTLER VS) ve tecavüz yapanların hepsi(tarihdeki büyük olaylar), inançsızdır.

Çünkü AHİRETE-yaratıcıya inanan bir insanın zulmunun bile limiti olur.

İMAN kuvvetlendikçe;-ALLAH KORKU-SEVGİSİ artıkça,ahlak-insanlık-vicdan vs..artar..bence bu net...
    Bilgisi olmayanın fikri de olmaz Sn Abka.
    Talkan ve Curcan katliamlarını araştırınız lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günün dibi 9734 ve tepesi 9856 görüldüğü için rahat yazıyorum

Herif algorobotlara akşamdan koordinatı yüklüyor biz sadece önceden çekilmiş filmi günboyu izliyoruz
    Bofanın raporunu okudunmu cary trader devam sepet yapın diyor.
    bu yüzden badem algoları beni bağlamıyor formasyon yakalarım yapıştırırım .
    xbank 14500 altı kapanışta yapıştırma bölgem iyi olan kazansın kısa vade stratejim
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    emlak sen siyonistlerin hiç zulüm, katliam yaptığını gördün mü, ne de olsa tanrı korkusu var adamlarda..?
    israil çok güzel örnek.. tarihin içindeydik.

tanrıları onlara meğerse miras bırakmış giderken..

kanıt mı istiyon.. aha kitab.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kısavade.

ben bildiğimi gördüğümü söylerim. bak bir gezi videosu çeken bir kanalda izledim. adam japonyaya gitti. video böyle dinsel beya siyaset konulu birşey değil bildiğin gezi kanalı.

japaonyayı tanıtıyor işte. kaldığı otele geldi tvyi açtı bu japonlar ne izliyor acaba diye dinlenirken.

lan adam şaştı kaldı.. bildiğin haber kanalı arıyor.. böyle bir haber kanalı bulman için baya çaba sarf etmen lazım

15 tane kanaldeğişti haber kanalı falan yok

bizde ise tüm tv haber kanalı.. ve burada milleti 7/24 kutuplaştırıp birbirine kırdırıyorlar.

bunu yabanda malum kesim.

Buna katılmamak mümkün değil.
    Özgün ve özgür medya kalmadı. Zaten talep de kalmadı.
    Çünkü bunu talep edecek kitleler teknolojiye ayak uydurarak diğer platformlara göçtü.

Kalanlara da kuru propaganda arası, IQ düşürücü yayınlar servis ediliyor.
    Ben forumda bile görüyorum yıllardır süren bu politikanın sonuçlarını.

Muhalifim diyen adam, hükümetin icraatlarından kaynaklanan sorunda toplumun bir başka kitlesini sorumlu tutup ona küfür ediyor.

-"Asgari ücret insani bir seviyeye gelsin..." desen,
    Asgari ücretliler dışındakiler;
    -"Enflasyonu azdırıyor..." diye sinkaflı sallıyor.

-"Emekli maaşı..." diye lafa başlasan,
    -"AKP'ye oy verene az bile..." diye lafa giriyor nazik bildiğin adam.

-"Bir çevre felaketi, afet vb. oluyor aynı...
    bir kütle ilk önce milletvekili, belediye seçimlerinde kime oy vermiş diye bakıyor.

Toplumu milyon parçaya böldüler. Böylece esas sorumlu asla hiçbir şeyden sorumlu olmuyor toplum gözünde.

EK:
    Neyse... Benden bu kadar. Seans içinde topiği meşgul ettik. Affola.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 156/1006 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •