Sayfa 174/1006 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop LXII

1. Mustafa Seyfullah Kılıç
    @MusSKilic

Öve öve bitiremedikleri Colani ne yaptı biliyor musunuz ?
    Suriye'nin yeni yönetimi Türkiye den gelen ürünlere %300 ila %500 arasında gümrük vergisi koydu!

Körfez ülkelerinden vergiyi kaldırdı

Türkiye ile ticareti bitirmeye yönelik bir hareket

Suriye ile ticaret durdu

2. 16 Ocak 2025 Perşembe

XU030YVADE , 11175.11388 gördü 11359(uzlaşma 11345) kapattı. +%0.70

Alemin longerlerine bir tebrik daha
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    selamlar .. aynı şekilde bullish devam ediyorum .. stresi yönetmem gerekli .. .stop/exit için iki seviye belirledim .. vadeli portfoy için u-100 dünkü en düşüğü stop seviyesi belirledim (965x) .. spot taraf için ise u-100 24 aralık 2024 dibini (956x) stop belirledim .. ytd kısmet ..herkese kolay gelsin ..
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    kisa vade kanalizasyon.. ytd..

kanalizasyon ve kirmizi takoz formasyon çalıştı kısa vade alçalan bir kanal kalmadı üst peryotlarda belki vardır.. long yönlü pozlarım ve stoplarım cebimde.. ytd...

günün tebrik kartlarını Katırcı Bedri.. Emlak, Çıtak..a takdim ediyorum.. .cümleten iyi akşamlar
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hala dolar yükselecek diye bekleyenler var. Beklemeye de devam edecekler..Adamlar aksine düşmesin diye alıyor..
    .................................................. ............

İris Cibre
    @iriscibre

Net döviz pozisyonu sadece 15 günde altın etkisi hariç 11.4 MLR USD iyileşti, net pozisyon 44.5 MLR USD

Bu kadar hızlı rezerv biriktirmek neden?
    Bu boyutta net giriş varken neden alım yapılır? Bırakın aşağı gelsin, ordan alıcı gelsin, piyasa oluşsun

Üstelik, sürekli likidite sorunu ve zararı yaşarken...
    1 TRL TL üzeri fazla likidite var, ters swap stoku 9.3 MLR USD'a ulaştı
    Şuralarda ithalatı kısmak ihracatı arttırmak için yaaprsın mini devalüasyon sonra eldeki doalrları verirsin piyasaya merkez zararlarını azaltır
    bir halt olacağı yok.

5. Neler Oluyor?
    Online Aktif KullanıcılarOnline Aktif Kullanıcılar
    Sitede şu an 1091 kişi var. 91 üye ve 1000 ziyaretçi

En çok online kullanıcı 7,748 idi. (23-06-2024 09:00)

mert45, 0101, 2ileri1geri, ada1, akant2017, ALACALI, alanzo, aslan.42, aslanselim, Ayasofya 2005+, ayhan53, Barkley, Bear_Bull, berkimcans+, berlys, Beyazada, bisikletci, BJK Coccinella, Canmert, carkos, Cautionary+, cbalabanli, Culpable+, çıtak+, daraka, Denizdenizli61, eagle2000, efeksk, EGEDUK, ekfuture, Ekşioğlu, el turco+, Emilyo Butragenyo, EMLAK, emregunes, Eneshg, flyntha, ft-2, Ganalı, hakkıcan, human01+, HURKUŞ, ilhan_34, ispartakus, issmen, KaaN-, kalekale, karbonat27, Kartal..., kelebekx, keremalkm+, kingsailor, koz42, Küçük Çiftçi+, KısaVade, LayLow, lsc+, mandradasutvar, Marluk, Master_Kamaji, maverick_nd, memoli1953, methabmw, mimar74, MKELES+, Noname34, olimpik forum, paslı çivi, picky, piresci, pisyedili01+, refaba, reha kaya, safsata, Salih Karakaya, sathyz, SEL+, sodazade, suheyl, Tasarrufcu, temelci, testere, TIFIL+, Tirebolu, tovbekar+, Valfranc, value+, yakup, YakupSrh, YSFKRM, yuji

91 üye ...1000 ziyaretçi

1091

Şifre ne !?

Hayat hoş gerisi boş

Bu arada bir öncwk2i topiğin sonlarına doğru bizim tokatçı altında %5 ila %7 arasında düşüş bekliyordu kısa zamanda
    Sağlam zarar yazdı
    %2 ye yaklaştı o yazdığından beri yükseliş
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şuralarda ithalatı kısmak ihracatı arttırmak için yaaprsın mini devalüasyon sonra eldeki doalrları verirsin piyasaya merkez zararlarını azaltır
    Develüasyon yapmaz bence. Seçim sonrası yaptı , enflasyon olarak ağzının payını aldı.
    İlaveten dolarda en ufak hareket olsa millet dolar almaya koşuyor. Hane halkının tekrar o tarafa ilgi duymasını istemiyorlar.
    Hele ki faiz indirimleri başlamışken...Mevduatlar yavaştan düşerken..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün 2 tur attım abi, müthiş kar yazdım, inanöayan olursa ekstre neyim atmam
    Kırmızıyı görünce günün dibinde Ayasofyanın dizleri titrerken bendeki duruş
    At bi ekstre bizde para nasıl kazanılmış öğrenelim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 174/1006 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •