Sayfa 186/1006 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop LXII

1. İNGİLİZ ELÇİ: "GOLANİ BİR KUKLA! ARKASINDA İSRAİL VAR. EMİR ALMAKTAN ÇIKARSA SONU ESAT GİBİ OLUR"

İngiltere'nin Eski Suriye Büyükelçisi Peter Ford 12 Ocak 2025 tarihinde Antiwar.Com sitesine verdiği ropörtaj:

"HTŞ İngiltere, İsrail, ABD tarafından eğitildi. Golani'nin arkasında İngiliz danışmanlar var. Açıklamalar Amerikanlaştırılmış bir yazımla yazılmış, bu yüzden CIA da orada. Golani bir kukla, onların söylemesini istediklerini söyleyen bir kukla.

Golani'nin şu anda Batı'ya çok ihtiyacı var. Aksi takdirde, Beşşar Esad ile aynı kaderi paylaşacak"

2. Bu Oyak çimentodan bir Gübre fabrika hareketi gelmez inşallah

Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (3 üye ve 44 ziyaretçi)

el turco, bozdogan82, kalekale

böyle bir gün hatırlamıyorum. herhalde herkes tövbe etti, namaza gitti.

bir de umre final olur
    audentes Fortuna iuvat

4. Toboyu tamamlasa da az biraz nefes alsa millet. Ben şortları çıkardım, uzun pijama giydim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. usd bazlı günlük u-100 lin grafik.. temmuz 2024 tepesinden beri devam eden alçalan kanal yukarı kırılmış...sonra kırılan kanal ust bandı testedilmiş .. fakat t0-t1 arasında sıkışma var...şartlanmadan t0-t1 takipteyim... kırlılım önem arzedecek sanki... ytd. kısmet... dalga cephesi hep ayrı boyutta değerlendiriyorum... ytd..

genel olarak alttaki grafige baktığımda pozitifim ama stoplarım cepte dün yazmıştım.. ytd...negatif yönlü ya da farklı bakış açısı veya analizi olan varsa lütfen paylaşsın..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Kağıtlarim ekside çıkan nedir de bu endeks böyle artilarda?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kağıtlarim ekside çıkan nedir de bu endeks böyle artilarda?

ulaşım banka iletişim .. gibi duruyor ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kağıtlarim ekside çıkan nedir de bu endeks böyle artilarda?

Sen alt lig tahtaları tutuyorsun hırsızlık ana tahta endeks ağırlığı olan tahtalarda dönüyor , senin tahtaların gitmesi için para gerekli şuanda net hikayesi yoksa o tahtaları yapıcak para ve faizler uygun değil.
    Ana tahtalarda tezgahın sahipleri oynuyor , dün badem bofasını gördüysen yaptığı hareketi birşey anlatmaya gerek yok bizim borsanın niçin yükselip niçin düştüğünü.sabah 3 bakan yaptırım kararı kalkmış haberi bunu halkbankla hikaye yazan ekip son 2 saattir londra bofa toplantısından şimşek twetelerini alıyor , ne diyor geldiği günden beri aynı şeyleri bir daha söyledi piyasada yine alıyor daha doğrusu tezgah sahibi yine alıyor veya öyle gözüküyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 186/1006 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •