Sayfa 123/145 İlkİlk ... 2373113121122123124125133 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 977 - 984 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Bilanço şekillenmeye başlamıştır, NovaAVM değerlemesi ile birlikte yeni alınan makineler vs derken özkaynaklarda iyi bir artış beklentim var yani defter değeri yükselecek...Gıda şirketi, müşterisi ABD ve hatta Dünya devleri olan firmanın FK'sı 6.07, PD/DD'si ise 0.96 olsun...

Diğer konu, alacaklar dolar bazlı olduğu için orada da ufak kıpırdanmalar var yani ciro ve favök sayın patronun dediği gibi gayet esaslı artacak...Yİ, ful kapasite olduklarını söylemişti epey önce yeni sipariş almadıklarına göre ancak alınan siparişleri yetiştirebiliyorlar demek ki...Buna bir çare üretmesi gerekecek şirketin yoksa bu cirolarla Dünyaya ne kadar açılabilirsin ?!
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Hayallerin değil gerçeğin bile satın alınmadığı bu fiyatlamalar gibi durumlar için "baskılar bizi yıldıramaz; insanlık onuru işkdnceyi yenecek" derdik gençken...

O bilanço buraya gelecek...Nokta.

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hayallerin değil gerçeğin bile satın alınmadığı bu fiyatlamalar gibi durumlar için "baskılar bizi yıldıramaz; insanlık onuru işkdnceyi yenecek" derdik gençken...

O bilanço buraya gelecek...Nokta.
    İstedikleri kadar baskı uygulasınlar..Abd pazarı,çiğ süt gelirleri , avm gelirlerinin artması,robotların devreye girmesi ile üretimin artması ,hele bir de siparişlerin devamı gelir ise bambaşka seviyelerde gözümüzü açarız Sn.Hissedarxd..
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer..YTD

4. Son dönem yatırımcılarının temel stratejisi: kağıt ben aldıktan sonra (hatta mümkünse) hemen aynı gün yükselmeye başlasın, ben de tahtacıyı tokatlayıp çıkayım parayı vurayım...

Oldu...Başka ?!...

Adamlar lot lot sayım yapıyorlar burada, yani size göre bir yer değil burası trader kardeşler...Başka kağıt mı yok yaw, gidin onlara...Tam grafiği güzelleştiriyoruz içine ediyorsunuz...

5. Hissenin rasyoları, sayın patronun açıklamaları, şirketten gelen haberler vs ortada...İnanan sabreder bekler, inanmayan satsın gitsin alacak birileri illaki çıkar...

6. Değerli arkadaşlar, öncelikle iyi akşamlar...Bana göre 12 aylık bilanço 250 milyon gelecek.Geçen sene 128 milyon gelmişti.Yani kar % 100 artmış olacak.Size göre kar ne kadar gelir ?...

7.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar, öncelikle iyi akşamlar...Bana göre 12 aylık bilanço 250 milyon gelecek.Geçen sene 128 milyon gelmişti.Yani kar % 100 artmış olacak.Size göre kar ne kadar gelir ?...
    Valla üstadım, defalarca yazdığım gibi burada temel sıkıntı -neden, nasıl oluştuğunu bilmediğim/bulamadığım- yönetime karşı olan güvensizlik...Durum böyle iken yani var olan finansal rasyolar dahi fiyatlanmıyorken kâr tahmininde bulunmayı gereksiz görmekteyim...Lütfen kusuruma bakma..

Esasen adamlar hisse alım satım işlerine hiç girmemişler, kendi halinde bir kobi şirketi, fazla borçlanmadan da şirketi gayet güzel büyütüyorlar, karlılık desen gayet güzel seviyelerde; hatta ve hatta Dünyanın en büyük firmaları ile iş yapıyorlar gel gör ki FK 5 lerde, PD/DD 1 in altında...Adamcağız çıktı, geleceğe yönelik projeksiyonlarını gayet güzel açıkladı, ihracat % 50'ye yaklaştı diyor, borç yok denecek kadar az yani finansal açıdan riski de yok ama gel gör ki yatırımcının ilgisi sıfır...

Belki de bütün bu haberlerin/gelişmelerin gerçekleşmesini bekliyor birileri...Bakalım göreceğiz...Şu enflasyon muhasebesi denen garabet yüzünden de tedirgin insanlar, nice koca koca analistler tuş oldu öngörülerinde... O yüzden ben de bulaşmayayım, n'olur n'olmaz...

8. 2,20 cent zirvesi ..

6 aylık bilanço dönemi içerisinde 4/5 milyar pd ulaşacağını düşünüyorum...
    Bu kadar beklentiyi boşa çıkarmamalı hakkını vermeli..YTD

Sayfa 123/145 İlkİlk ... 2373113121122123124125133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •