Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
Arama sonucu : 116 madde; 97 - 104 arası.

Konu: Endeks yükselmeyebilir ama Ayasofya nın hissesi mecbur yükselir

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Forumda zenci yok bildiğim kadarıyla, olsa mutlaka görüşürdüm
    Ben görüşüyorum ama dostça arkadaşça birbirimize çakmıyoruz. Gayet edepli muhabbet oluyor görmeyince gırgır oluyor da görüştükten sonra olmuyor

2. Grafikisi daha olgunlaşmadı malümunuz 3 gün önce 70 dolardan halka arz edildi takta daha yeni
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben görüşüyorum ama dostça arkadaşça birbirimize çakmıyoruz. Gayet edepli muhabbet oluyor görmeyince gırgır oluyor da görüştükten sonra olmuyor
    Görüşünce bütün tılsım kaçıyor mu? Gırgır şamata bel altı vurma olmazsa hayat çekilir mi yahu
    Ahanda bugün varız yarın yokuz yaş geldi 50 ye mahdum ayakkabıya çivi çakıp duruy
    Hamdım Piştim Yandım

4. Yine geldi turmpa coin 40 dolara
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Görüşünce bütün tılsım kaçıyor mu? Gırgır şamata bel altı vurma olmazsa hayat çekilir mi yahu
    Ahanda bugün varız yarın yokuz yaş geldi 50 ye mahdum ayakkabıya çivi çakıp duruy
    Ufak tefek oluyor da öyledir buradaki gibi çok hırçın olmuyor. Çıtak dayı aynı. Şahna kardeşim kızımın düğününe gejdi. Alper Yavuz ufak tefek espriler gülmeler oluyor. Çıtak dayım her hafta arar hal hatır sorar. Yavuz kardeşim de öyle. Alper de öyle çok iyi bir kardeşim. Düşünsene forumda tanışıyorlar sonra sürekli buluşup muhabbet ediyorlar misafirler oluyorlar. Bence çok güzel bir şey. Ben pis yedili ve culpuble yi ağırladım. Öyle gelmek isteyen olursa ağırlarım. Ama kış aylarında dışarı çıkmadığım için dışarda gezme yok. Sadece evde. Yaz olsa gezeriz. Ama engelli biriyle nasıl gezilir ona göre olur.

6. 41 dolara geldi, mınakoyu 31 dolardan alaymuşuk, bilemedik
    Bi coyip üc alıcakmışız
    Hamdım Piştim Yandım

7. Çorbacı yımırtalı pideci için borsa out turmp coin in
    Olm manyak paralar dönüy burda
    Hamdım Piştim Yandım

8. Arkadaşım kalp krizi geçirmiş ondan hsber almaya çalışıyorum moralim bozuldu

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •