Sayfa 248/1006 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Viop LXII

Yabancı ile anlaşmışlar..Adamlar tahvile giriş yapıyorlar..Demek oluyor ki faiz indirimi devam edecek ve yabancılarda dövize bu yıl elleşmeyecekler..senaryo doğru..Sindoma ppf leri tahvil fonlarına geçirme vakti geldi treni kaçırma..bizim borsaya etkisi ne olur derseniz borsada yabancı yok zaten.. bademlerle dans devam..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben saa dedim çok tırtıklıyon deye, fazla tırtıklayınca suyuniçine çekiveriyo
    Laf aramızda kalsın bugün de tırtıkladım petkoşcuumu
    İyi yapmışsın Bozkurt dayı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Gümüş ons bugün dansöz gibi sert hareketler var....

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Yabancı ile anlaşmışlar..Adamlar tahvile giriş yapıyorlar..Demek oluyor ki faiz indirimi devam edecek ve yabancılarda dövize bu yıl elleşmeyecekler..senaryo doğru..Sindoma ppf leri tahvil fonlarına geçirme vakti geldi treni kaçırma..bizim borsaya etkisi ne olur derseniz borsada yabancı yok zaten.. bademlerle dans devam..
    ppf nisan mayısa kadar devam ediyorum, bizim hesaplara göre hazirana kadar getirisi güzel borçlanma tahvilleri uzun vade iyi gözüküyor yalnız şubat ta toplantı yok martta pas geçileceği düşünülürse biraz daha ppf devam biz alıştık günlük bakmayaportföyde biraz kira sertifakısına kaymada olabilir.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=-P11Bcpyw4g

Strateji bizim çocuklardan öğrenilir.
    Çıtak amcaları "denizaltılar nasıl batar? "diye sordu.

Ben içimden "torpidoylan" dedim...
    Çocuklar ise balans tanklarından filan bahsedince utandım kendimden.

Tahmin ettiğim yer için soruyorsan Hurma olur.Mango için soğuk kaçar dostum.
    Bizde ejder meyvesi ve avakado var ama mango yok.neden yok onu da bilmiyorum(ben karışmam baba karar veriyor).İstersen akşam sorayım cevabı sana iletebilirim dostum.
    döğüş sporlarından bahsettikya abi ''sitirateci bizim çocuklardan öğrenilir '' deyince
    ilk önce aklıma

taktik maktik yok bam.. bam.. bam deyeceksin sandım

akbankçıdan korktum 1155800 'den fortlayamadım

7. Badem bofası satıyor satıyor akşam açıklar kapatılıyor bunada borsa diyorlar
    neyi satın aldınız faiz indirimi.
    e diğer olumsuz şeyler ne olacak,
    piyasa para bitince fazlasıyla fiyatlarız kendin pişir kendin ye ışıklardan sonra sağda.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    11410 Şort devam ..yukarı giderse 11560 ikinci şortu vuracaam

Şimdi 11464
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post6966531

11560 ikinci şort vuruldu

11410 birinci şort idi

Şimdi 11563
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 248/1006 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları