Sayfa 266/1006 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Viop LXII

1. Öcalan projesi bahçecinin değil. ABD emretti bunu akp yapsa tepki çok fazla olur. Bahçeci çıkardı bedeli ona çıkarır sıkıntı olursa RTE nin hiç haberi yokmuş gibi uzaktan izliyormuş gibi yapıyor. Daha İsrail var onun için de emir gelirse bahçeci üstlenir.

2. Size katilirsiniz yada katilmazsiniz bir sey diyemem
    bu ulkede birseylerin degismesini bu ulkenin daha iyi yonetilmesini bu ulkede yasayan insanlarin daha iyi sartlarda yasamasini istiyorsan
    1. oncelik daha iyi bir nesil yetismesi lazim
    daha iyi bir nesil yetismesi icin onlari yetistirenlerinde iyi olmasi lazim
    bunun olmasi icinde dedigim gibi 30 milyon ve onlarin ilk neslinin kokunu kazimak lazim buda imkansiz
    biz parkalarda oynayan nesildik
    belki tatil koyunde bir yaz tatili bizim icin luks idi ama suankiler icin parkda oyun oynamak buyuk luks
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Ben de çok isterim hesap sorulsun ama şunu unutmayın siyasetçiler meslektaş..birbirlerine dokunmazlar olan vatandaşa olur..
    40 yılda iki kişi var kısmen ödeyen. Onun haricinde 40 senedir yiyorlar ülkeyi ne ülke tükendi ne yiyen bedel ödedi. Yiyenin yanına kâr kalıyor

4. Dünya Gazetesi
    @dunyagazetesii
    ·
    1d
    Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı: Yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 76'ya yükseldi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bu ülke bu eğitim zihnşyetiyle en az 2 nesli kaybetti buda yaklaşık 20-25 yılın bu günden sonra böyle geçeceğini gösterir
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    En basitinden 10 gün önce burada yine ppf muhabbeti yaptık kendimden örnek vererek ogun kchol alsam zarardayımtuprs alsam zarardayım eregl alsam öyle ppf çok güzel para geliyor millet borsaya gelip ne yapacak bankalar %150 yapmış ben çoktan beri pıst 100 pahalı bulduğumu belirttim hala öyle ve hikaye yok üzerine koltuk için siyasi belirsizlikler mevcut
    Faiz düşmezse gelmez, para denüşük bir şey, hep katlamak ister
    Millet niye coinde, bi coyin üc alıyin
    Çünkü para nerde kazanç var oraya kayar. Parada asla duygu yoktur.
    Ama bu perşembe 250 pivan daha düşecek, bu da ppf deki parayı tedirgin etmeye başlar, indirimin devamı ya gelirse nolcuuk
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    birde bunlar var
    ALMANYA bizi kıskanıyorcular

https://www.facebook.com/reel/1303150777669067

onları ne edeceğiz ?

abka gibiler.. masanın üstüne çıkıp tepinecek nerdeyse

birde evrime inanmazlar..

akıl nerede ? evrimin canlı kanıtı bunnar

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Size katilirsiniz yada katilmazsiniz bir sey diyemem
    bu ulkede birseylerin degismesini bu ulkenin daha iyi yonetilmesini bu ulkede yasayan insanlarin daha iyi sartlarda yasamasini istiyorsan
    1. oncelik daha iyi bir nesil yetismesi lazim
    daha iyi bir nesil yetismesi icin onlari yetistirenlerinde iyi olmasi lazim
    bunun olmasi icinde dedigim gibi 30 milyon ve onlarin ilk neslinin kokunu kazimak lazim buda imkansiz
    biz parkalarda oynayan nesildik
    belki tatil koyunde bir yaz tatili bizim icin luks idi ama suankiler icin parkda oyun oynamak buyuk luks
    Ben yaşıma göre hepsine baktım çoğu yurtdışında okumuş İngiltere de ABD de. Safkan Türk değil şahibesiz kaç kişi var. Birinin okuduğu okul belli değil, biri darbe yapmış taa eğitim hayatından itibaren bakın hepsi önceden belirlenmiş

Sayfa 266/1006 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •