Sayfa 110/564 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 4512 madde; 873 - 880 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Geçen Saadet partisi içinde yönetim de söz sahibi biriyle görüştüm. Davutoğlundan çok muzdaripler grup kurmak için bunlara bir sürü şart koymuş parmağında oynatıyor muhtaç olanları Kılıçtaroğlu sayesinde hiç oyu yokken bir sürü milletvekili aldı. Diğerinin 1-2 yarım vardır bunun yok. Bu adamdan iyicene tiksindim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hangi partiden olursa olsun siyasi konumunu kullanıp devleti soyan adamın evime girip hırsızlık yapan veya sokakta gasp yapandan farkı yoktur.tuyu bitmemiş yetim deyimi doğrudur.bu devletin parası hepimizin parası.
    Bu yüzden neler gitmediki,en son ülkenin zor anında bir kenarda beklettiği ihtiyati akçe,buna hiç bir hükümetler dokunmadı,ama bu parti dokundu harcadı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tarih 23 Ocak 2025 olmalı.
    Sehven 2024 yazılmış.
    Bilgi vermek istedim.
    Saygılarımla

5.  Alıntı Originally Posted by snkleyp Yazıyı Oku
    CHP çok şahane, süper bir partidir, 14 Mayıs'ta iktidar oluyordu biz mani olduk.
    Elbette perde arkasından partiyi yöneten tuzu kuru tiplerin inadı yüzunden olacak değil ya.
    Neyse biz bozgunculuk yapmazsak 2027 olmadı 2097 de kesin iktidar.
    Siz particilik oynamaya devam.
    Ne zaman gözler açılır, uykulardan kalkılır, partilerin; başlarina çöreklenmiş tipler vasıtasiyla bu düzenin devamı için ve kitleleri kontrol altında tutmak için tiyatro oynadıkları anlaşılır...
    Hah o zaman işte.

Ellerimiz kırılsa da gittik oy verdik.
    Yenilginin sorumlusu tribünde oturan adam değil.
    Haaland'ı, Messi'yi yedek kulübesinde oturtup, Abdülkerim'le maç kazanmaya calışanlardan soracaksinız yenilgiyi.
    Ben burada yazılanlar yüzünden cehape ye karşı soğudum hep bu forum yüzünden oldu forum benim bütün Cehape sevgimi yok etti, CehPe bu forum yüzünden bütün ülkede kaybetti. Oy da versek eleştirmemiz CeHape yi mahv etti.

O yüzden bir kağıt yazdım her gün 3 öğün yemekten önce ve sonra onu okuyorum ki Cehape iktidar olsun.

Yazı şu

En iyi cehape dir
    İlle de cehape dir
    Kimi listeye koysa gene cehapedir.
    İster Davut'u seçtirsin ister kümesteki Tavuğu gene de Cehape
    Asla kızmam
    Yanlış Yaptın Demem
    Hatalarıyla severim. Hiç Hata görmem.
    İktidar olmak istemese de yine onu bağrıöa basarım.
    Hacivatı da getirse partinin başına fark etmez bana uyar yeter ki Cehape devam etsin.
    Kazanacak MIŞ gibi yapsın mışıl mışıl uyutsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
    Sinan oğlanda tepkiliymiş.

Ümit Özdağ'ın tutuklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama: Yanlış, haksız, hukuksuz

https://www.mynet.com/umit-ozdag-in-...z-110107194759

7. Geçen Ayhan başkan Uğurcan Çakıra kayıyordu. Neden acaba boyu ondan uzun diye mikine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben burada yazılanlar yüzünden cehape ye karşı soğudum hep bu forum yüzünden oldu forum benim bütün Cehape sevgimi yok etti, CehPe bu forum yüzünden bütün ülkede kaybetti. Oy da versek eleştirmemiz CeHape yi mahv etti.

O yüzden bir kağıt yazdım her gün 3 öğün yemekten önce ve sonra onu okuyorum ki Cehape iktidar olsun.

Yazı şu

En iyi cehape dir
    İlle de cehape dir
    Kimi listeye koysa gene cehapedir.
    İster Davut'u seçtirsin ister kümesteki Tavuğu gene de Cehape
    Asla kızmam
    Yanlış Yaptın Demem
    Hatalarıyla severim. Hiç Hata görmem.
    İktidar olmak istemese de yine onu bağrıöa basarım.
    Hacivatı da getirse partinin başına fark etmez bana uyar yeter ki Cehape devam etsin.
    Kazanacak MIŞ gibi yapsın mışıl mışıl uyutsun.
    .............................

Sayfa 110/564 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •