Sayfa 73/187 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 577 - 584 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. 2030 yılına daha çok var, burda zamanımızı geçirirken arada müzik dinleyelim ortaklar.

https://youtu.be/QW9nTO47ncU?si=CNO3DxwVolb-zb5U
    Hamdım Piştim Yandım

Para gitgide büyüyor. Ve ödenmiş sermayeler o kadar güdük kalacak ki bir süre sonra gelecek karlar komik kalmaya başlayacak dedigimden itibaren 1-2 yıl geçmiştir. Ve çoğu şirket inanılmaz miktarda ödenmiş sermayelerinj arttırmaya başladı bile.
    Ha enflasyon karşısında hem komik hemde eriyik kalmaması açısından. Bu demek değildir ki sermaye arttircaktir, sadece sermaye tavanı kadar arttırma potansiyeli olacaktir. Daha büyük cirolar ile karşılaşacaz. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Salim baba yaşıyor musun? Toprak olur taş olur.. ytd
    Selam Spenc kardeşim, yaşıyorum, sağlıklıyım ama çok yoğunum.Bir projeye başladık derler ya, nefes alamıyorum.Sabah akşam devam.Yaz gelince yazlığa kaçar rahatlarım.Fırsat oldukça almaya devam ediyorum.
    Herkese selamlar..Buranın en eski hamalı ben ve sen, taşıyalım bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende her türlü dümen var, tek açık yapmıyorum
    Petkoşcuumu vobda şortluyup gelen kar ile spottan bedavaya mal alıyorum, ben bunu hep yapıyorum
    "Tek açık yapmıyorum" derken...
    Sadece "bende her türlü dümenin olduğunu açık etmiyorum" mu diyorsun @Bozkurt başkan.

Yoksa "VIOP'da şortlamak" ile, "açık yapmak" arasında nasıl bir fark var?
    Yandı benim devreler.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. Spottaki malları hedge ediyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6. Olası düşüşten zerre etkilenmiyorum yani KısaVade abi senin dediğin 14 lere gelsede bana bişii olmaz, sen kendini kurtar, yakma devrelerini
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Spottaki malları hedge ediyorum
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olası düşüşten zerre etkilenmiyorum yani KısaVade abi senin dediğin 14 lere gelsede bana bişii olmaz, sen kendini kurtar, yakma devrelerini
    Ağam... Güzel de...
    Polemik olsun diye, bir şeye karşı çıktığım için de söylemiyorum.
    Bu "açık yapmadığın" anlamına gelmez ki. Açığa satış denilen iş bir eylemdir.

"Şort" tuşuna bastığında, açığa satış yapmışsın demektir. Karşılığında elinde spot olması bunu değiştirmez.
    Olaya dini vb. açıdan bakmıyorum yanlış anlaşılmasın.

Açığa satış işlemi, aracı kurum ile ayrı bir sözleşme gerektiren ayrı bir "yatırım biçimidir".
    Yapılmasında da bir beis gördüğümden vb. değil. Eleştiriyor da değilim sakın yanlış anlaşılmasın.

Sadece kavramsal olarak, "tavuk tavuktur, hindi de hindi!" bu kadar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8. Detayı bilemem, hisse fiyatı düşüyor bende zarar yazmamak için vadelisinde şort açarak durumu telafi ediyorum. Aslında çok param olsa bu vadeli şort işine kalkışmam çünkü tahtaya gelen satışları hep karşılar ve hisse fiyatını düşürmelerine izin vermezdim.

Demem o ki

İçki içerim

Günah mıdır
    Tabii ki günahtır
    Bu benim sorunum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 73/187 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız