Sayfa 324/1006 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sp500 dax yıkıldı yıkılacak.

bi siz eksiktiniz.
    Bence hepsi haddinden fazla herşeyi fiyatladı .
    haberlere bakılırsa Şubat başı ile Turp vergi işlerini konuşmaya başlayacak çin le başlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bence hepsi haddinden fazla herşeyi fiyatladı .
    haberlere bakılırsa Şubat başı ile Turp vergi işlerini konuşmaya başlayacak çin le başlar
    bu sefer derin düzeltme olursa uzunca bekleyip nyse'de işlem yapma düşüncem var. sepet yapmaya çalışıyorum.

hayırlısı.
    audentes Fortuna iuvat

Hisse.Net forum bölümü 23 Ocak 2025 Perşembe saat 18:00’den itibaren teknik bakım ve düzenleme işlemleri için kapalı olacaktır . Forumun yeniden 24 Ocak Cuma 09:00’a kadar aktif edilmesi planlanmaktadır .
    giremeyen panik yapmasın
    bir halt olacağı yok.

4. 10 numara 5 yıldız bir yorum...

Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    Enflasyon lobisi

Enflasyonun altında faizle kredi kullanarak kendisine kaynak aktarılmasını talep ediyor.

Ücretlerinse TÜİK enflasyonu kadar bile artmasını istemiyor, emeği sömürmek istiyor.

Emeği sömüremediği yerde başka ülkelerden çok ucuza çalışacak işçi getirmek istiyor.

Enflasyonun aşırı yüksek kalması sonucu sabit gelirlilerin alım gücünün sürekli düşmesinden hiç rahatsız olmuyor, adeta "ben para kazanayım altta kalanın canı çıksın" anlayışıyla hareket ediyor.

Parasını mevduata yaparak zengin olmuş kimse olmadığı halde faiz lobisinin varlığı iddiasıyla kendi varlığını perdelemeye çalışıyor.

Gerçek olan enflasyon lobisi, hayal ürünü olan faiz lobisidir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunların bilançolarla işi yok TEZGAH açık kalsın yeter.
    Tezgah da açık bir yere kadar.
    Git gel Konya 6 saat der eskiler ..

Endeksin satış yiyip, altlardan yeni haberlerle çoşkulu bir 13-14 bin hareketi olacak ki para kazanacak millet.. Trump mı bizi över, Ab seni alacaz mı der , Suriye yi siz mi inşa edeceksiniz derler onu bilemem :

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu sefer derin düzeltme olursa uzunca bekleyip nyse'de işlem yapma düşüncem var. sepet yapmaya çalışıyorum.

hayırlısı.
    çok güzel yönetilen fon ve etfler var..düzeltme olursa ben de dövizi oraya yönlendireceğim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. 68.60a akbank vadelileri veriyorlar
    yatacak yerin yok senin pala
    long ac kose ol demek istiyor herhalde
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

hayırlısı.
    ABD borsalarında güzel düşüş olursa benimde düşüncem var .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 324/1006 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •