Sayfa 330/1006 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop LXII

düne göre -5000 makas ile oynuyoruz... onu geri alsa yiter baaa

eğer pivotu geçerse çöp olur..aşağı yönlü 11460 hedefli bir ters bayrak var..sadece gözüme çarptı kimseyi etkilemeyeyim..y.t.d.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Ben olasi bir yukselisi kopruden onceki son cikis olarak dusundugumden dolayi long acmiyordum acmamda ve short acarken kopruden onceki son cikis burasi olurmu diye aciyordum
    ama bir ralli beklentim olsa idi dunku kapanis sonrasi vadelilere pozisyon eklerdim sonucta eldekiler dusukten acildi ve dun itibari ile yukari teyidi saglasti. 11.56x uzeri kaliciliga bakarim 11.48x alti 4 saatlik kapanislarda ise hem vadelileri hemde spot mallari cikardim bu seviye altlarinda kapanis olmaz ise o zaman bankalarin %15-30 arasi getiri ihtimali var
    her ne kadar zirvede olsalarda
    ytd degil tabiki biz kim tavsiye vermek kim
    ama su grafiklere gore dogrusu bu olmali

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    spot malını hedge etmiş olabilir.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

dayu bildiriyor

trampıs konuşur diye bitkolin kazım 90.000 den 110.000 e kadar alınmış idi

yanlız trampıs 20 ocak göreve gelme konuşmasında, bu konuya değinmeyince 103.350 fiyat ile kağıdı sattılar

ama bilirsiniz BOĞALAR kuyruğu dik tutmayı sever...

bugüne kadar eveleye geveleye kağıdı yukarıda tuttular

trampıs saat 19:00 da yine konuşacak... ve tahminim bugün ''bitcolin kazım'' deyecektir

bunu dediği an ise piyasalarda boğaların bayramı ve şortçu kıyımı gelme olasılığı yüksektir.

ÇÜNKÜ: boğalar tahtaları tutmaya çalışmak için çok enerji sarfettiler.. çok bunaldılar, kan istiyorlar artık

o yüzden, bugün gece seansına ŞORT bulundurmayın... verirse 1155700'den bi lönkler bakarım duruma
    serefsizler... 102.000 deki tahtayı 5 dakkada 104000 yaptılar

bizim pala neden katılmıyor kutlamalara hayret

5. Yanlis anlasilmasin ben Sel i elestirmiyorum
    bu zamana kadar bizim actigimiz shortlarin TA olarak cok fazla bir tutunucak dali yoktu
    11.180 in kirmayan bir endeks de short pozisyon tutulmazdi bizimki TA dan cok inada donmustu.
    Zirvelerde olusan yukari yonlu formasyonlari cok ciddiye almam alsam zaten short olmazdim ama banka grafikleri dun otobari ile teyit aldi ve suanki fiyatlarindan en az %20-25 uzerlerine koymasi lazim [kopruden once son cikis beklentim olmasa 11.180 den long olur o pozisyonunda ustune otururdum]
    Ha burasi Bist teyid etmistir guven olmaz doner verir diyorsak o zaman diyecek bir sey yok burda spot hisse tutmakda mantikli degil

6. geri sayım başladı topik kendini bakıma alıcak.
    bende yavaş yavaş hazırlık yapayım maça kendimi en güzel resetlediğim yer bol muhabbet ayran vs vs
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Kaç gün kapalı kalcak dükan
    Hamdım Piştim Yandım

8. Sunuda ekliyeyim Sindo sakin yanlis anlama
    endeks 2000 den buralara bademler sayesinde geldi
    kazanin dogurduguna inaniyorsun ama oldugune neden inanmak istemiyorsun
    benim gozumde sindo iyi oyuncu short pozisyon tasirken sindonunda asagi beklenti icerisinde olmasi beni rahatsiz eder
    shortlari kapatmamin %5 sebeblerinden biride budur
    ben short pozisyonda iken sindo yukari beklentisi icerisinde olsa daha rahat olurdum
    sonucta 2000-10.000 kaymagini o yedi ve kenara cekildi onu ikna edebilmesi icin grafik uzerinde gereken kirilimlari yapip teyidide gsotermesi gerekiyorki onuda iceri alabilsin
    kir ,teyitle sindoyu iceriye cek ve don saglam ver
    Sindoyu iceri almadan short mantikli degil
    ben Sindo diye orneklendirdim yanlis anlasilmasin lutfen bu 2000-10.000 kaymagini alip kenara cekilen herkes icin gecerli

Sayfa 330/1006 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •