Sayfa 173/808 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Bende toromana 71 yasinda bir ayagi cukurda gozu doymaz çakalın teki felan derken ayıp ettim galiba eğer söylediğin gibi buraları okuyorsa ��[emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen bir de 6,20 de hisse pazarlıyorlar diye itham ettiklerinden özür dile bir zahmet.Sen neresi olduğunu çok iyi bilirsin.Artık burada da varım elinden geleni ardına koyma.

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    8 veya 10 ay önce krstl topiginde de çok serzenişte olanlar vardı hisse 1.40 da dolaşırken birçok kişi eleştiriyordu fakat şimdi kaç 3.68 kapatmış birkaç tane ky vardı onlarında birçogu döküldü ..fakat hala beklemedeyim 1 adet hisse dahi satmadım..
    laf ederken bir insanların ne yazdıgına neyi savunduguna bakın ..sonra eleştirin
    şahsen ben kendi üzerime alındım .. hisse birazcık pirim yapınca bu serzenişler başlar kırk elliden bahsetmeye mesala..
    zaten ky hisse uçtuktan sonra hisse ile ilgilenmeye başlarmış..
    krstl 1.00tl gelmiş topikte yeni girenler 8.00 tl bahsediyorlar ne demek istedigim anlaşılmıştır herhalde..
    Sn sulzer;

Sen ne takıyorsun, bir iki harekete bakar buralar toz duman olur. Sonra geri dönüpte ya sulzer demişti, yada başka arkadaşlar bahsetmişlerdi demezler bile.

Cemtas örneği var ya, çok uzakta aramaya gerek yok. Millet sıkı sıkı sarıldı hissesine bekliyor artık. Bizde denilen 6.5-7 aralığı olunca kıpırdanmalar, tüh ya 5 ken almadıklar konuşulur rahat ol.

Ve gerçek değeri olan rakamlara gelince de loy loy loy herkes nooldu der. Ama sen ben biliriz ki olması gereken oldu.

Doğru yolda olan sensin, sadece sabır. Aylar mı yıllar mı ona bişey diyemiyorum, keyiflerini bekliyoruz çünki kılçıklar büyük, cemtas ve roda....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Agyo örneğini de unutmayın.1 lirada küfürler havada uçuştu.Topic aylarca moderasyonda kaldı.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Agyo örneğini de unutmayın.1 lirada küfürler havada uçuştu.Topic aylarca moderasyonda kaldı.
    agyo şuan 3 tl fakat oraya nasıl geldiği ve nasıl bezdirme politikası izlendi görmek lazım.

1 tl den 1.80 lere çıktı. herkes kaçırdık dedi sonra biranda geri düştü. süründürdü şimdi 3 tl. işin özü para kazanmak kolay değil. ayrıca bucim de böyle çıkacak diye bir şey yok . çıkarsa para kazanırız.

5. vayy be bucim ne buyuk tahta yapıcın varmış efsaneler efsanesi, takdire şayan, sabırlı, almak istesen malı 10 kademe ustten alacaksın( bir kac binden bahsetmiyorum) satmak istesen 10 kademe alttan satacaksın tahtadan millet ancak böyle uzak tutulur. tebrik etmek lazım kendi hesapları arasında işlem yapacağı zaman birden takır takır işlemler başlıyor hooopp 250 300 bin lot işlem ondan sonra yatış ama başkan yeter daha valla hiç işim olmaz ama esemspor u bile tavan tavan giderken görünce ve nice ultra zarar edenleri senin aslında kar ve zarar la alakalı bir yatış problemin olmadığını cok iyi biliyor burda herkes velhasıl kelam herkes bir sekilde bayadır burda tekkeyi bekledi ve artık mutlu son istiyor yap bi güzellik (DİYEREK ACIK MEKTUBUMUZU TAMAMLAYALIM)

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen bir de 6,20 de hisse pazarlıyorlar diye itham ettiklerinden özür dile bir zahmet.Sen neresi olduğunu çok iyi bilirsin.Artık burada da varım elinden geleni ardına koyma.
    Sende benimle ilgili ne gibi bir problem var anlamıyorum. Heryerden bana yükleniyorsun. Ben inişleri ve çıkışları çoşku ile yaşayan bir insanım. Kimse benim yazdıklarımı okuyup hareket edecek kadar aptal da değil. Şimdi gelelim bucim e toroman elini nezaman çekecek ? yada daha çok elini altına sokacak ? İşte bütün mesele bu

7.  Alıntı Originally Posted by mf2hd Yazıyı Oku
    agyo şuan 3 tl fakat oraya nasıl geldiği ve nasıl bezdirme politikası izlendi görmek lazım.

1 tl den 1.80 lere çıktı. herkes kaçırdık dedi sonra biranda geri düştü. süründürdü şimdi 3 tl. işin özü para kazanmak kolay değil. ayrıca bucim de böyle çıkacak diye bir şey yok . çıkarsa para kazanırız.
    Agyo da ilk hareketinde 3 günde % 40 ı indirdiğimde 1 liraya agyo mu alınır sen İ.T yi bilmiyormusun diyen arkadaşlarım kafalarını vuracak duvar arıyordu.Aynı olacağını kolay olacağını söylemedim.Aksine bunun kolay olmayacağını herkesin göremeyeceğini ifade ettim.

8.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Sende benimle ilgili ne gibi bir problem var anlamıyorum. Heryerden bana yükleniyorsun. Ben inişleri ve çıkışları çoşku ile yaşayan bir insanım. Kimse benim yazdıklarımı okuyup hareket edecek kadar aptal da değil. Şimdi gelelim bucim e toroman elini nezaman çekecek ? yada daha çok elini altına sokacak ? İşte bütün mesele bu

Senin toramanla ne işin var ondan daha güçlü çevrende insanlar varmış ya söyle onlar alsın.Benim seninle bir derdim yok senin neyle derdin olduğu belli.6,20 de mal pazarlıyorsun dediğin tahta 8,10 oldu.Duyguları çok yoğun yaşıyorsun ya salladığında haksız çıktığında özür dilemesini de bileceksin o zaman.Senin her canın istediğini yazabilesin diye yok bu ortam.yönetimin yerinde olsam giriş yaptığın tüm ip leri sonsuza kadar yasaklarım.

Sayfa 173/808 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •