zırt pırt diye hisseye girip üç günde köşe dönmek isteyenlerin serzenişi bence..
çok AĞIR oldu gerçekten ..
1/6 işlem görüyor diyen..sn behzat
rakkamsal olarak baktıgımızda oluyor..bu fiatlar beni ilgilendirmiyor zaten..sattılar konusuna gelince ben 1 adet dahi satmadım..alan satan beni ilgilendirmiyor..kolay gelsin bol şanslar..
ZIR-DELİ Y.T.D
8 veya 10 ay önce krstl topiginde de çok serzenişte olanlar vardı hisse 1.40 da dolaşırken birçok kişi eleştiriyordu fakat şimdi kaç 3.68 kapatmış birkaç tane ky vardı onlarında birçogu döküldü ..fakat hala beklemedeyim 1 adet hisse dahi satmadım..
laf ederken bir insanların ne yazdıgına neyi savunduguna bakın ..sonra eleştirin
şahsen ben kendi üzerime alındım .. hisse birazcık pirim yapınca bu serzenişler başlar kırk elliden bahsetmeye mesala..
zaten ky hisse uçtuktan sonra hisse ile ilgilenmeye başlarmış..
krstl 1.00tl gelmiş topikte yeni girenler 8.00 tl bahsediyorlar ne demek istedigim anlaşılmıştır herhalde..
ZIR-DELİ Y.T.D
bugün öğleden sonra canlı seansı izledim bana göre başarılı işlemler gerçekleştirildi.5,84-85-86-87 aralığında yazılan alışlara satışlar yapıldı.işlem hacmi pazartesi 1.400.000 ,salı 1.200.000 bugün ise 2.100.000 gerçekleşti.işlem hacminin artması ve karşılıklı olmasını olumlu değerlendiriyorum.
uzun süredir başlığa girmedim değişen bir şey yok. beklemeye devam![]()
Birisi yazmış;" yok 13 yok 30 dediler,milletin eline verdiler" diye.
Yazılanı dahi gerçekten anlamayıp analiz edemeyenlerin borsada elbette işi zor.
Hiçbir senet yorumumda içi boş yorumlar yazmam.Bugün bir bakkal dahi senedin sahip olduğu varlıkları 10 dakika incelese 30 TL'nın üzerinde olduğunu görür.
Biz burada hiçbir zaman senet 30 TL'ye çıkacak demedik.Sadece varlık analizi yaptık.
Burada BUCİM'i temettüsü için alan ve bekleyenlerin olabileceğini asla düşünemem.Eğer farklı olasılıklar üzerinde durmuyorsak BUCİM ile ne işimiz olur?
Tarman gibi bir profesyonel 5,70 den milletin eline mal verir mi?
Elbette baskılayacak.Elbette delirtecek.Spekülatörlüğün temeli bu.
Bakın; CEMTAŞ'ta spekülatör yıllarca oyaladı.Binbir türlü numaralarla milletin elinden malı aldı.Senet 1 TL den 4,82 ye kadar geldi.
Dolar beş bine çıksa ne olur? faiz ve dolar adamın umurunda mı?
Burada hep örnekler veriyoruz; Banvit tam bir yıl önce 1,97 değil miydi?
Satılınca ne oldu? bugün 13,26 TL.
Şunu söyleneden geçemeyeceğim; sğekülatörler böyle yerleri mutlaka günü gününe takip ederler.Yatırımcıyı yüreksizlendirmek için de bazı kimseleri buraya üye yapıp yorum yaptırırlar.Ben bahse konu yorumu böyle de değerlendiriyorum.Zira bir eleştiriyi burada kimse yapmaz.
Bende toromana 71 yasinda bir ayagi cukurda gozu doymaz çakalın teki felan derken ayıp ettim galiba eğer söylediğin gibi buraları okuyorsa 🤣[emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri