zýrt pýrt diye hisseye girip üç günde köþe dönmek isteyenlerin serzeniþi bence..
çok AÐIR oldu gerçekten ..
1/6 iþlem görüyor diyen..sn behzat
rakkamsal olarak baktýgýmýzda oluyor..bu fiatlar beni ilgilendirmiyor zaten..sattýlar konusuna gelince ben 1 adet dahi satmadým..alan satan beni ilgilendirmiyor..kolay gelsin bol þanslar..
ZIR-DELÝ Y.T.D
8 veya 10 ay önce krstl topiginde de çok serzeniþte olanlar vardý hisse 1.40 da dolaþýrken birçok kiþi eleþtiriyordu fakat þimdi kaç 3.68 kapatmýþ birkaç tane ky vardý onlarýnda birçogu döküldü ..fakat hala beklemedeyim 1 adet hisse dahi satmadým..
laf ederken bir insanlarýn ne yazdýgýna neyi savunduguna bakýn ..sonra eleþtirin
þahsen ben kendi üzerime alýndým .. hisse birazcýk pirim yapýnca bu serzeniþler baþlar kýrk elliden bahsetmeye mesala..
zaten ky hisse uçtuktan sonra hisse ile ilgilenmeye baþlarmýþ..
krstl 1.00tl gelmiþ topikte yeni girenler 8.00 tl bahsediyorlar ne demek istedigim anlaþýlmýþtýr herhalde..
ZIR-DELÝ Y.T.D
bugün öðleden sonra canlý seansý izledim bana göre baþarýlý iþlemler gerçekleþtirildi.5,84-85-86-87 aralýðýnda yazýlan alýþlara satýþlar yapýldý.iþlem hacmi pazartesi 1.400.000 ,salý 1.200.000 bugün ise 2.100.000 gerçekleþti.iþlem hacminin artmasý ve karþýlýklý olmasýný olumlu deðerlendiriyorum.
uzun süredir baþlýða girmedim deðiþen bir þey yok. beklemeye devam![]()
Birisi yazmýþ;" yok 13 yok 30 dediler,milletin eline verdiler" diye.
Yazýlaný dahi gerçekten anlamayýp analiz edemeyenlerin borsada elbette iþi zor.
Hiçbir senet yorumumda içi boþ yorumlar yazmam.Bugün bir bakkal dahi senedin sahip olduðu varlýklarý 10 dakika incelese 30 TL'nýn üzerinde olduðunu görür.
Biz burada hiçbir zaman senet 30 TL'ye çýkacak demedik.Sadece varlýk analizi yaptýk.
Burada BUCÝM'i temettüsü için alan ve bekleyenlerin olabileceðini asla düþünemem.Eðer farklý olasýlýklar üzerinde durmuyorsak BUCÝM ile ne iþimiz olur?
Tarman gibi bir profesyonel 5,70 den milletin eline mal verir mi?
Elbette baskýlayacak.Elbette delirtecek.Spekülatörlüðün temeli bu.
Bakýn; CEMTAÞ'ta spekülatör yýllarca oyaladý.Binbir türlü numaralarla milletin elinden malý aldý.Senet 1 TL den 4,82 ye kadar geldi.
Dolar beþ bine çýksa ne olur? faiz ve dolar adamýn umurunda mý?
Burada hep örnekler veriyoruz; Banvit tam bir yýl önce 1,97 deðil miydi?
Satýlýnca ne oldu? bugün 13,26 TL.
Þunu söyleneden geçemeyeceðim; sðekülatörler böyle yerleri mutlaka günü gününe takip ederler.Yatýrýmcýyý yüreksizlendirmek için de bazý kimseleri buraya üye yapýp yorum yaptýrýrlar.Ben bahse konu yorumu böyle de deðerlendiriyorum.Zira bir eleþtiriyi burada kimse yapmaz.
Bende toromana 71 yasinda bir ayagi cukurda gozu doymaz çakalýn teki felan derken ayýp ettim galiba eðer söylediðin gibi buralarý okuyorsa 🤣[emoji23]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri