Artan

277,75 10 11:27
237,70 10 11:27
43,78 10 11:25
335,50 10 11:27
8.585,00 9.99 11:27
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 11:27
58,85 -9.95 11:26
7,81 -9.92 11:27
1,74 -9.84 09:55
77,40 -6.75 11:27
Azalan Hisseler

İşlem

2.560.616.552,70 11:27
1.822.909.691,32 11:27
1.779.463.068,32 11:27
1.705.304.625,17 11:27
1.572.443.013,50 11:27
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6519 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Birisi yazmış;" yok 13 yok 30 dediler,milletin eline verdiler" diye.
    Yazılanı dahi gerçekten anlamayıp analiz edemeyenlerin borsada elbette işi zor.
    Hiçbir senet yorumumda içi boş yorumlar yazmam.Bugün bir bakkal dahi senedin sahip olduğu varlıkları 10 dakika incelese 30 TL'nın üzerinde olduğunu görür.
    Biz burada hiçbir zaman senet 30 TL'ye çıkacak demedik.Sadece varlık analizi yaptık.
    Burada BUCİM'i temettüsü için alan ve bekleyenlerin olabileceğini asla düşünemem.Eğer farklı olasılıklar üzerinde durmuyorsak BUCİM ile ne işimiz olur?
    Tarman gibi bir profesyonel 5,70 den milletin eline mal verir mi?
    Elbette baskılayacak.Elbette delirtecek.Spekülatörlüğün temeli bu.
    Bakın; CEMTAŞ'ta spekülatör yıllarca oyaladı.Binbir türlü numaralarla milletin elinden malı aldı.Senet 1 TL den 4,82 ye kadar geldi.
    Dolar beş bine çıksa ne olur? faiz ve dolar adamın umurunda mı?
    Burada hep örnekler veriyoruz; Banvit tam bir yıl önce 1,97 değil miydi?
    Satılınca ne oldu? bugün 13,26 TL.
    Şunu söyleneden geçemeyeceğim; sğekülatörler böyle yerleri mutlaka günü gününe takip ederler.Yatırımcıyı yüreksizlendirmek için de bazı kimseleri buraya üye yapıp yorum yaptırırlar.Ben bahse konu yorumu böyle de değerlendiriyorum.Zira bir eleştiriyi burada kimse yapmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Birisi yazmış;" yok 13 yok 30 dediler,milletin eline verdiler" diye.
    Yazılanı dahi gerçekten anlamayıp analiz edemeyenlerin borsada elbette işi zor.
    Hiçbir senet yorumumda içi boş yorumlar yazmam.Bugün bir bakkal dahi senedin sahip olduğu varlıkları 10 dakika incelese 30 TL'nın üzerinde olduğunu görür.
    Biz burada hiçbir zaman senet 30 TL'ye çıkacak demedik.Sadece varlık analizi yaptık.
    Burada BUCİM'i temettüsü için alan ve bekleyenlerin olabileceğini asla düşünemem.Eğer farklı olasılıklar üzerinde durmuyorsak BUCİM ile ne işimiz olur?
    Tarman gibi bir profesyonel 5,70 den milletin eline mal verir mi?
    Elbette baskılayacak.Elbette delirtecek.Spekülatörlüğün temeli bu.
    Bakın; CEMTAŞ'ta spekülatör yıllarca oyaladı.Binbir türlü numaralarla milletin elinden malı aldı.Senet 1 TL den 4,82 ye kadar geldi.
    Dolar beş bine çıksa ne olur? faiz ve dolar adamın umurunda mı?
    Burada hep örnekler veriyoruz; Banvit tam bir yıl önce 1,97 değil miydi?
    Satılınca ne oldu? bugün 13,26 TL.
    Şunu söyleneden geçemeyeceğim; sğekülatörler böyle yerleri mutlaka günü gününe takip ederler.Yatırımcıyı yüreksizlendirmek için de bazı kimseleri buraya üye yapıp yorum yaptırırlar.Ben bahse konu yorumu böyle de değerlendiriyorum.Zira bir eleştiriyi burada kimse yapmaz.
    Bende toromana 71 yasinda bir ayagi cukurda gozu doymaz çakalın teki felan derken ayıp ettim galiba eğer söylediğin gibi buraları okuyorsa 🤣[emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Bende toromana 71 yasinda bir ayagi cukurda gozu doymaz çakalın teki felan derken ayıp ettim galiba eğer söylediğin gibi buraları okuyorsa ��[emoji23]

Sen bir de 6,20 de hisse pazarlıyorlar diye itham ettiklerinden özür dile bir zahmet.Sen neresi olduğunu çok iyi bilirsin.Artık burada da varım elinden geleni ardına koyma.

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen bir de 6,20 de hisse pazarlıyorlar diye itham ettiklerinden özür dile bir zahmet.Sen neresi olduğunu çok iyi bilirsin.Artık burada da varım elinden geleni ardına koyma.
    Sende benimle ilgili ne gibi bir problem var anlamıyorum. Heryerden bana yükleniyorsun. Ben inişleri ve çıkışları çoşku ile yaşayan bir insanım. Kimse benim yazdıklarımı okuyup hareket edecek kadar aptal da değil. Şimdi gelelim bucim e toroman elini nezaman çekecek ? yada daha çok elini altına sokacak ? İşte bütün mesele bu

5.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Sende benimle ilgili ne gibi bir problem var anlamıyorum. Heryerden bana yükleniyorsun. Ben inişleri ve çıkışları çoşku ile yaşayan bir insanım. Kimse benim yazdıklarımı okuyup hareket edecek kadar aptal da değil. Şimdi gelelim bucim e toroman elini nezaman çekecek ? yada daha çok elini altına sokacak ? İşte bütün mesele bu

Senin toramanla ne işin var ondan daha güçlü çevrende insanlar varmış ya söyle onlar alsın.Benim seninle bir derdim yok senin neyle derdin olduğu belli.6,20 de mal pazarlıyorsun dediğin tahta 8,10 oldu.Duyguları çok yoğun yaşıyorsun ya salladığında haksız çıktığında özür dilemesini de bileceksin o zaman.Senin her canın istediğini yazabilesin diye yok bu ortam.yönetimin yerinde olsam giriş yaptığın tüm ip leri sonsuza kadar yasaklarım.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Senin toramanla ne işin var ondan daha güçlü çevrende insanlar varmış ya söyle onlar alsın.Benim seninle bir derdim yok senin neyle derdin olduğu belli.6,20 de mal pazarlıyorsun dediğin tahta 8,10 oldu.Duyguları çok yoğun yaşıyorsun ya salladığında haksız çıktığında özür dilemesini de bileceksin o zaman.Senin her canın istediğini yazabilesin diye yok bu ortam.yönetimin yerinde olsam giriş yaptığın tüm ip leri sonsuza kadar yasaklarım.
    Her hisse icin benim öngörülerim kimine 10 kimine 100 derim. Kimseyi bağlamaz... alin satan demem ki kimseye algıda yaratmam ama sen boş bir saatinde dediğime kulak asmış isen nediyeyim sana. Var daha güçlüleri ama çevremde demiyelim tanıdık algısı yaratma toraman sadece çimentosu ile yaşıyor. örneğin bucim in %%20-25 i elinde ise daha parası bol olan sahislar kalan kısmını alırsa ne olur? Toroman biraz daha zenginleşir bizde nemalanırız. Ama 71 liğin hem gözü doymaz hemde Kayserili elindeki sektörel farkındalığı sonuna kadar kullanarak bugünlere gelmiş. Bir gün öldüğünde her canlı gibi çimento sektörü zincirlerinden kurtulacak.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •