bu grafik sosyal medyada yayılsın kısa vade de şortçuya % 5 vermezse, bende neyim
bu grafik sosyal medyada yayılsın kısa vade de şortçuya % 5 vermezse, bende neyim
Buraya kadar getirmişken aselsi üç haneli yapsınlar sonra şır şır
Olan aklımı da size mi vereyim![]()
Hamdım Piştim Yandım
Karaduman dayu kızacak kaçak kat çıkıyonuz diye emme napalım, bizim hisse ücbucuk katta kaldı imar izni çıkmadı, müteahhit de katın birini yıkmaya başladı. Hal büüyle olunca aselste ne kadar çok kat o kadar iyi
Hamdım Piştim Yandım
olası orta uzun vade dalga analizi .. bazen zaman hatası verdi falan yazdığım resim .. pattern mi zaman mı diye ikilemde kaldığım resim .. bu resme ve daha büyük resme sayımsal olarak baktığımda en olası sayım alttaki gibi.. hep bir ümit vardı .. halen var ama artık net hareketleri görmenin zamanı geldide geçiyor ..ytd
sorun yok mu ? var : sp yurtdışı , genel konjönktür .. haber akışı vs. büyük problem kafamda ... ytd ..kısmet .. herkese bol şans/kazanç..
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
dün akşam pazarı şişeyi fullemiştim..nazar değmesin..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri