Sayfa 526/660 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Buradaki tahmin lerden en az 5 milyar fazla olur. Ben 41 milyar üzeri beklentimi devam ettiriyorum. Son çeyrek satılan araç dışında ekstra kar yazan gelirler geliyor. Son yıllarda hep böyle oldu. Romanya araç başı karı düşürüyordu. Belki kara ekstra katkısı olacaktır. Ve bu yıl için wv üretimi katalizer olacaktır.

Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Koc holding beni cok ilgilendirmez. Ama satış olursa ford oto 2000 tl yi görür.
    Olabilir fabrikaları paylaşabilirler, hatta köln ü ispanyayı dahi verebilir Koç a

bizim koçgiller devletten beslenmezse yaşayamaz,
    avantacidir,
    devletten imtiyazi beleşe alir. rekabete gelemez.
    tabi artik devran degisti.

fenerbahce marinanin akibeti ne olacak merak ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    bunların tahmini rakamı minimum düzeyde, bundan biraz fazla kar geleceğini düşünüyorum.

4. Deniz yatırım nokta atışı biliyor, onu bekliyorum ben

5.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Koç lara ford otosan ı sat diye neden baskı yapsın abd liler?
    Sallamasyon tiplere inanmayın.
    Ytd
    anlaşma ile olur, baskı ile değil. verdirmedikleri tek bir izinle tofaş ı soktukları hale bak. Antalya daki koca otelin haline bak. ford u da sokabilirler zor duruma. hatta soktular. ford bundan sonra yeni model verdirmez froto ya , bu hal düzelmeden. ( hali hazırda üretime giren yeni modeller 7-8 yıl önceden verilmişti)

6.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Buradaki tahmin lerden en az 5 milyar fazla olur. Ben 41 milyar üzeri beklentimi devam ettiriyorum. Son çeyrek satılan araç dışında ekstra kar yazan gelirler geliyor. Son yıllarda hep böyle oldu. Romanya araç başı karı düşürüyordu. Belki kara ekstra katkısı olacaktır. Ve bu yıl için wv üretimi katalizer olacaktır.
    Türkiye ihracatı geçen senenin dolar bazında %18 üzerinde. (yedekparça ve mühendislik ihracatı dahil, satılan araç daha az olmasına rağmen )
    Romanya adetsel olarak üretim %30 daha fazla
    Türkiye satışları aynı (24 son çeyrek 23 ün çok üzerinde, yıl bazında aynı)
    geçen sene son çeyrek 20 küsür gelmişti. Şimdide o civarda gelmeli.
    yanlız finans tan çok zarar yazabilir. euro yu hedge lemişer , doları hedgelememişler. Son çeyrek te tam tersi oldu. eğer son çeyreğin başında aksi bir işlem yapmadılarsa oradan baya zarar yazacak

Sayfa 526/660 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •