Sayfa 430/1006 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop LXII

1. https://www.youtube.com/watch?v=n7iu..._channel=Blok3

Dünkü bu şarkıya çok beğeni geldi

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 79 kişi okumaktadır. (22 üye ve 57 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, 1selm, conan, çıtak+, Doctor20, el turco+, emregunes, HATAKE+, HOOK, işçi74, katırcı_bedri+, keremalkm+, KısaVade, Maacit+, manif, nohut+, pisyedili01+, rasit, sindoma53, tidebringer+, TIFIL+

Tüm dostlarıma huzurlu geceler
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    öyle muhafazakarım.. şöyle imanlıyım.. böyle dinliyim... beyle cennetliğim.. eyle imanım güjlü diye kendisini gören.

diyen adamın arkasında bitane müslüman durmazmı yaw .

ab ab ab dul dul dul laa laaa laaa..
    @EMLAK sana diyorum...

Lokman / 18. Ayet:

“Kibirlenerek insanlardan yüzünü çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Çünkü Allah, kibirle kasılan, kendini beğenmiş, çokça övünüp duran hiç kimseyi sevmez.”

وَلَا تُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِي الْاَرْضِ مَرَحًاۜ اِنَّ اللّٰهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍۚ
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Garanti nin bilanço geldi..
    Beklentiye paralel gelmiş.
    Beklenti üstü gelenleri bile satan Pala yarın satar heralde bunu

Bana göre pahalılar, Garan ekstra pahalı..

çıtak, mesaj siliyorsun ben de kızacağım sana Mert abi gibi,ne longu dün yazdım ya
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Net lot 30bin üstünde, bugün alıcılar daha iştahlı lakin son dakikalarda daldır-çıkar yapar mı? Geçen hafta yazmıştım short için salı-çarşamba uygun diye buralardan biraz realize olabiliriz gibi. BENCE!
    ben dün short açmıştım, bugün de yukarı aldıkça vurup aç-kapa ile maliyeti iyileştirdim, ana pozum sabit duruyor. Dünden şişe kısa kontratlarım da vardı ama azdı 150 tane falan, onlardan da ekmeğimizi yedik çok şükür.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

çıtak, mesaj siliyorsun ben de kızacağım sana Mert abi gibi,ne longu dün yazdım ya

ben dün short açmıştım, bugün de yukarı aldıkça vurup aç-kapa ile maliyeti iyileştirdim, ana pozum sabit duruyor. Dünden şişe kısa kontratlarım da vardı ama azdı 150 tane falan, onlardan da ekmeğimizi yedik çok şükür.
    owlum sende zamanında civap yaz... aşağı baktım hoffline oldun, gittin sandım

hem sen nasıl teknikçisin ?

dün herşiy AL dimişti, neden şort açtın ? dün şort günümüydü ?

şu grafikler sende yok mu ? VAAR

indikatör 27'si gece seansından AL'a geçmiş ve dün AL'ı artırmış

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dün söylediğimiz TEKNİK çalışma hedefi gerçekleştirildi

mavi üstüne geçtimmi, gırmuzuya gitmesini kimse engelleyemez

bakalım kırmızı (1168000) üstünde kalıp trendi yukarı açabilecek mi ?

55800'e long yazmıştım vermemiş, hoş öncede 57300'e yazılı idi... 57400'den dönmüş... onada vermiyor imiş
    eccük düzgün oyna şu oyunu

geçen haftadan aldığım longları verdim. Dün 11.580 bölgesinden kademeli short açtım. Bugün de fırsat verdi, 11.690'dan, öncesinde 11.640'tan vurup kapadığım pozlar oldu. Daha nasıl oynayalım aga, çorba parası çıksın yeter. Ben hala erkek berberlerde tıraş oluyorum. Senin gibi masaja neyim gitmiyorum. Masrafım az.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

geçen haftadan aldığım longları verdim. Dün 11.580 bölgesinden kademeli short açtım. Bugün de fırsat verdi, 10.690'dan, öncesinde 10.640'tan vurup kapadığım pozlar oldu. Daha nasıl oynayalım aga, çorba parası çıksın yeter. Ben hala erkek berberlerde tıraş oluyorum. Senin gibi masaja neyim gitmiyorum. Masrafım az.
    bu iyiydi ++++

adını sanını bilmediğimiz memleketlere gezmeye gitmeyi biliyon emme

Sayfa 430/1006 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •