Sayfa 466/1006 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hazır müşteri varken kaldırır tabi
    Bakalım kalkık gezecek mi...
    Puhahahs. Hakkat yaw köyün delisi gibi sallaya sallaya geziyor.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Zırveden bakınca durum zaten fecihat..
    Ben gene yakındaki 8600 endekse göre baktım.
    GYO,banka,çimento vs almadıysan adamlar resmen mal taşıtmış millete.
    Benim anlamadığım milleti borsaya küstürerek zor kazandıkları müşteri kaybediyorlar...
    badem sporun tahtalar arası ınsıder tradesini yapamayana mal taşıttılar.
    bak o döneme yabancı gelecek mal alacak, faiz indirimi olacak kkm den borsaya geçecekler, ppf borsaya geçecekler tv ye çıkan analistler sosyal medya ustaları,hocaları ben çoğununda fonlarda olduğunu düşünüyorum çoğu tükürdüğünü yalamamak için kuyruğunu dik tutma derdinde.2024 ilk 3-4 ayı hisse sonra 7-8 aylık dönemde ppf geçiş yapanlar güzel paralar kazandı.
    Şimdi yeni hesaplar yapılana kadar ben bu fonlardaki paraların hemen gireceğini düşünmüyorum pıst 100 beklentisi 2025 %40-45 gibi gözüküyor tahtasına göre değişe bilirde ppf 38-40 bana göre son hesaplamalarda buda değişe bilir borçlanma faizleri daha falz getiri sağlaya bilir.Şimdi her gün milleti ülkeleri tehdit eden Trump varken aynı zamanda şişmiş borsalara kim gelir.ABD tahvillerindede güzel para var bu dönem yeni taze hikayeler gerekli borsalara benim gördüğüm.
    ha unutmadan ABD nin kamu borçu 36 trilyon dolar 2025 de 3/1 ödeyecek bakalım nasıl ödeyecek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. pıst 100 bu sene 3.38-3.40 hareketi olacak bir aksilik olmazsa ama 1. yarımı 2. yarımı bu hareket olacak.
    bu analizi yapamazsan zamansallık hatası yaparsın ve diğer enstrümanlardan yararlanamama riski olur.
    ben teknik olarak günlükte 2.87 haftalıkta 2.98 üzeri kapanışları takip ediyorum.Bu bantlar üzerinde kapanışlar olmadığı sürece trade piyasası benim için.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu fiyattan 1 liralık almam
    Alan aldı altını..Benim için 2800 dolara gelen altın artık pahalı
    Tokqtçıda 3 hafta önce altında buradan %5-7 aşağı bekliyorum dediğinden bu yana ons %4 yukarı yaptı
    Sanırım yukarı yazacqkken aşağı yazmış
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ayasofyayı ülkerde görmüşler çubuk krakerde palmiye yağı varmı diye bakmaya gitmişkendisi sağlıkçı diye biliyorum .
    Sağlıkçıyım da işlev yok sadece bilgim var o da iş görüyor. Ülkeri çözdüm üç aydır yeni stratejileri öğrenmeye ayırdım henüz para kazanma yok. Birinden alıp öbürkisinde veriyorum. Öğrenmek de kıymetli. Mart'tan itibaren aksiyon alıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    stop olmadıkça devam patron ..satılacak yer mi emin değiilm. . vadeli pozlar tamamı şubat vade (ağırlık pay vadeli) ..kaldıraçta fena değil .. . stopta marjlı .. gelirse biraz acıtır ama canımız sağolsun kısmet .. pozlar aynı bull devam .. ytd .. . )
    aynı devam ettim... vadeli portf yıkılmadı bir kaç hisse iyiydi.. bende devam edeyim dedim.. iyi mi ettim kötü mü..bilmiyorum bakalım... ytd kısmet. memnun muyum ? değilim.. ne olsa memnun olurdum? bunu da bilemedim cidden . .hayırlı akşamlar...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7. Bilanço tarihleri...

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sağlıkçıyım da işlev yok sadece bilgim var o da iş görüyor. Ülkeri çözdüm üç aydır yeni stratejileri öğrenmeye ayırdım henüz para kazanma yok. Birinden alıp öbürkisinde veriyorum. Öğrenmek de kıymetli. Mart'tan itibaren aksiyon alıyorum

kanalın içinde zaten piyasa trade ediyor alt bant 100 bandı 2024 mayıs ayında kırılım olmuş daha erken olabilir mi graf takip edilmeli bu cebinde olsun şartlar uygunlaşırsa , teknik olarak 138.500 üstü haftalık kapanışlarda trend başlatır.Kanalın içinde yapabilen piyasa ile beraber ınsıder trader olarak 138.500 üzeri yatırımcı olur benim graflarda buda orta vade analiz olsun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 466/1006 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •