Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
Arama sonucu : 49 madde; 25 - 32 arası.

Konu: MOPAS MOPAŞ Marketçilik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,533
     Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Şirketin mevcut pay sahipleri 5 iş günü süreyle geri alım emri taahhüdünde bulunmuştur. Detaylı bilgi için izahname s.273-274. Borsa'da 29 Ocak'ta işleme başladığına göre süreç 5 Şubata kadar devam edecek.
    Daha yeni halka arz olmadımı ?,bunların iyisi olmaz hepsi yatırımcı düşmanı sistem öyle tezgahlanmış,zaten ilk günden sattım gitti,zaten fazla girmiyorum 50 lot bunlara fazla gibi,zaten eskisi gibi değiller ne yazarsan onu veriyorlar,önceden 20-40 arası veriyorlardı.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Daha yeni halka arz olmadımı ?,bunların iyisi olmaz hepsi yatırımcı düşmanı sistem öyle tezgahlanmış,zaten ilk günden sattım gitti,zaten fazla girmiyorum 50 lot bunlara fazla gibi,zaten eskisi gibi değiller ne yazarsan onu veriyorlar,önceden 20-40 arası veriyorlardı.
    Halka arz olan şirketlerden küçük yatırımcı epey darbe yedi. Özellikle borsaya yeni girenler bu halka arzlara balıklama atladı ve avlandılar. Ben MOPAŞ'ın bu halka arz olan bir sürü şirketten biraz ayrıştığını düşünenlerdenim. Sürekli büyüyen ve yatırım yapan marketler zinciri. Zaman ne gösterecek bakalım.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Halka arz olan şirketlerden küçük yatırımcı epey darbe yedi. Özellikle borsaya yeni girenler bu halka arzlara balıklama atladı ve avlandılar. Ben MOPAŞ'ın bu halka arz olan bir sürü şirketten biraz ayrıştığını düşünenlerdenim. Sürekli büyüyen ve yatırım yapan marketler zinciri. Zaman ne gösterecek bakalım.
    Bende uzaktan izliyorum Mopaş da yemek kartlarıyla alışveriş yapılabiliyor bence bu durum mopaş lehine he ciroya katkısı nedir bilmiyorum bende alış veriş yaptığım için yazdım bilginiz olsun.Bol şanslar ytd..

4. Borsada sadece yalan dolan en iyi yatırım arsa altın mopaştan hiç bir zaman alışveriş yapmadım yapmam çok pahalı bimle kıyaslanmaz bile uzak durun

5. Mopaştan borsadan uzak durun altın arsa arkadaşlar borsa yalan dolan

6. Borsadan uzak durun valla mal çakıyor hepsi altın ve arsa en iyi yatırım

7. Altın ve arsa diyorum geri hepsi boş borsa tam kumar küçük yatırımcı hiç kazanmaz

8. Borsa kumar yeri kazanan sadece spk ve şirket sahipleri mopaştan 50 yıldır bi şey almadım girerim pahalı bir halka arz

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •