fondakilere zorla gidin dolar avro altın alın demişler
Pztesü %15 gömmesin diye %50 PPF yi %10 stopajdan bugün satmış oldum
pazartesi direk %15 keser geçer bu bankalar
%5 az buz değil![]()
fondakilere zorla gidin dolar avro altın alın demişler
Pztesü %15 gömmesin diye %50 PPF yi %10 stopajdan bugün satmış oldum
pazartesi direk %15 keser geçer bu bankalar
%5 az buz değil![]()
Fitch de herhangi bir değişiklik yapmadı. Çok olumlu da konuşmamış..
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "durağan" görünüm ile "BB-" olarak teyit etti; Foreks Haber Anketinde de beklenti "durağan" görünüm ile "BB-" notunun korunacağı yönündeydi
Fitch: Türkiye'nin notları, para politikasında siyasi müdahale, yüksek enflasyon, yüksek finansman gereksinimleri bağlamında düşük dış likidite ve akranlarına göre daha zayıf yönetim geçmişini yansıtıyor
Fitch: TCMB'nin 2025 yılı sonuna kadar politika faizini %28'e düşürmesini bekliyoruz
Fitch: 2025'te ortalama yıllık enflasyonun %32,8'e düşmesini öngörüyoruz
Fitch: Pozitif reel faiz oranları, düşük cari hesap açıkları ve sermaye girişleri muhtemelen dış tamponlardaki iyileşmenin kalıcılığını destekleyecektir
-2% pazartesiye kaldı
pala banka tarafını kıyar geçer![]()
Ppf dekilere elinizdekileri satmayın, ilerde geri alırsan %15 vergi ile tokatlarım sizi demiş
Anlamak zor. Tek dertleri vergi toplamak...Başka plan da yok..
Aylık Mevduatlar vade sonu yeniden %15 stopaj ile mevduata mı bağlanacak yoksa bir kısmı borsaya gelecek mi bakmak lazım
Fitch:
İyileştirilen uluslararası rezervler ve döviz korumalı mevduatlardaki azalma, dış tamponların güçlendirilmesine katkıda bulunsa da yüksek finansman gereksinimleri bir kırılganlık olmaya devam etmektedir.
Türkiye boş yere coin cenneti olmadı.
Döviz alım-satımda makas + stopaj
Altın alım-satımda makas + stopaj
Yeni nesil, döviz yerine stable coin, altın yerine paxg benzeri altına endeksli coin alıyor.
Ne vergi var, ne makas, ne de stopaj...
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri