Sayfa 177/300 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 2400 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Koç 159 TL desteğine kadar geldi, 🐊 modundan çıkma zamanı gelmedi mi?
    Agha exhaustion evresini yani aşağı yönlü momentumun tükenmesini beklemek lazım. Er veya geç kendi kendini tüketecek bu, nihayetinde satıcıların elindeki mal sınırlı. Kapitülasyon dönemidir bu, herkes ümidini kesmiş, kağıt ölü, bundan hiç bir cacık olmaz veya da dünyanın sonu geldi hemen sat çık abi modunda herkes ki panik modu oluyor bu. Bu evrede kağıt Bollingerin alt sınırından aşağı doğru kaçak yapar ve %1 lik DİLİMİN de altına inilir böylece. Bu kaçak, dip bulma çalışmasında önemli bir sinyal. Eğer aşağı yönde gaplı açılış olursa teyit edilir. Bu aşamada yüksek hacim de deste verir. Aşağı yönlü gapın yükünü yukarı çevirmesi de kekin kreması olur. Millet ne kadar paniklerse o kadar iyi. Bunları çek ediyoruz pozisyon açmadan önce, aceleye gerek yok.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Şimdi Trumpın tariff'lerine karşılık verecek Kanada Çin Meksika. Olay daha da tırmanacak. Dediğim gibi ne kadar çok panik olursa o kadar iyi.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Borsada "umut veya ümit etmek" asla bir strateji değildir, bunu unutmayalım. Bu kelime borsacılar için çok tehlikelidir, sizi batırabilir. Ümit ederek iş yapmak bizim lugatımızda yok, her daim bir plan çerçevesinde hareket ediyoruz.

4. 1 yılı geçmeyen bir vadede en tepeden reel bazda %50 den fazla düşmüş olmak zaten aşırı satış bölgesinde olduğumuzu söyler. Tabii şirkette ciddi bir problem yok ise veya da yerel/küresel ortamda ciddi bir ekonomik kriz yok ise.

5. Şirket ciddi bir problem yaşıyorsa veya ciddi ekonomik problemler var ise aşırı satış bölgesi çok daha aşağılara gelebilir örneğin dolar bazlı tarihi zirvenin 10 da 1 ine bile inebiliriz yani %90 lık devasa bir düşüş de olabilir aynen 2001 ve 2008 de olduğu gibi. Böyle bir ortamın dinamikleri farklıdır, klasik aşırı satış kriterleri geçerliliğini yitirir bu ortamlarda

6. AEFES 2024 yılına ait toplam hasılat 250 milyar TL, net kar 16 milyar TL, defter değeri de 85 milyar TL civarında olacak. Piyasa değeri ise şu anda 94 milyar (2.6 milyar dolar), yıllık hasılatı neredeyse 3 te 1 i. CCI deki %50.2 lik hissenin piyasa değeri ise 2 2 milyar dolar. Güzel güzel, inşallah 140 lara iner hisse ve biz de yıllık cironun %25 ine tekabül eden bir PD üzerinden hisse sahibi oluruz. AEFES'teki satışlar inşallah tüm hızıyla devam eder de bizi çok uygun bir yerden mallandırırlar. Satın abi satın.

7. KCHOL'de öyle, satın abi satın, 130 lara çakın hisseyi de bize alım fırsatı doğsun. Malum tariff'ler felaket, ülke ekonomisi iyi değil, dünyada da kıyamet kopmak üzere.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Agha exhaustion evresini yani aşağı yönlü momentumun tükenmesini beklemek lazım. Er veya geç kendi kendini tüketecek bu, nihayetinde satıcıların elindeki mal sınırlı. Kapitülasyon dönemidir bu, herkes ümidini kesmiş, kağıt ölü, bundan hiç bir cacık olmaz veya da dünyanın sonu geldi hemen sat çık abi modunda herkes ki panik modu oluyor bu. Bu evrede kağıt Bollingerin alt sınırından aşağı doğru kaçak yapar ve %1 lik DİLİMİN de altına inilir böylece. Bu kaçak, dip bulma çalışmasında önemli bir sinyal. Eğer aşağı yönde gaplı açılış olursa teyit edilir. Bu aşamada yüksek hacim de deste verir. Aşağı yönlü gapın yükünü yukarı çevirmesi de kekin kreması olur. Millet ne kadar paniklerse o kadar iyi. Bunları çek ediyoruz pozisyon açmadan önce, aceleye gerek yok.
    Peki Ereğli, KOÇH ve AEFES’ te tarihi dip ve tepe PD/DD kaçtır?
    Who, baby, Who Will Save The World?

Sayfa 177/300 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •