Originally Posted by katýrcý_bedri garaoðlan 125,5 altýnda 4 saatlik sata dönmüþ..dikkat et.. katýrcý_bedri adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz.
Originally Posted by EMLAK katýrcý_bedri adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz. baa vir o zaman
Originally Posted by çýtak baa vir o zaman Al saa bombe
Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by çýtak baa vir o zaman çýtak adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz. önce üsküdar toobüsüne binecen deyor. )
Originally Posted by EMLAK çýtak adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz. önce üsküdar toobüsüne binecen deyor. ) senden zaten ne hayýr gelir milletide baturdun
Originally Posted by çýtak senden zaten ne hayýr gelir milletide baturdun niye.. bana uyan voliyi vurmuþ olmasý lazým. sitecekler dedik o kadar.. daha ne diyek.
Originally Posted by EMLAK niye.. bana uyan voliyi vurmuþ olmasý lazým. sitecekler dedik o kadar.. daha ne diyek. tamam vilopçular þort açabilirde, vilopçudan çok hisseci var forumda ve söylenenlere göre hisseler, 8500 endekis seviyesindeymiþ... nasýl çýkacak adamlar pozdan ? onlara yükselen borsa yapman lazým
Originally Posted by çýtak onlara yükselen borsa yapman lazým alla allaa
Forum Rules
Yer Ýmleri