Sayfa 581/1006 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaw o eski kafa ile hesap yapiy, tutmaz onun hesabı
    Herif endekis mühendisi bi kerem
    Hisselerin çoğusu söylediği 5bin seviyesi değil 3bin seviyesine bile iner ama endekis dim dik diki dik dikşın dikşın
    Hadi reisim böyle olmayacak hazırlan gidelim afrigaya sekiz işçisi olarak ecnebi parası toplayalım ölmezsek zengin olarak döneriz. Senden korkuyorum oradan döndükten sonra kolay paraya alışıp mesleğe devam edersin gibin

2. dayı her ağaçdan aynı ürünü tekrar tekrar alamıyorsun..sen bahçedeki 3-5 ağaca torpil geçip öbürlerine attığın gübrenin 2-3 katını atarsan budamasını vs. daha itinalı yapıp onu sever okşarsan o ağaç hazzını uç noktalarda yaşar..ve sana o yıl kat kat meyve verir..aması var; o verdiği meyveler ağacı yıpratır belki 2-3 sene o ağaç kendine gelemez..örnekteki kaatta üle oldu..patronlar o kadar güzel furgun yaptılarki bunu toplayanaça epeyce süre geçer..bunlar istisnalar..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin örneğe göre açıklamaya çalışayım
    40 kat yapan hekoşu mesela masaya yatıralım
    Grafikisine baktığımızda,
    Operasyon 2022 yılı başında 1 bucuk ekmek arası döner ile başlayıp tam tamına 1 yıl sonra 2023 yılı başında x12 kat yaparak operasyon bitmiş
    Yani operasyon geçiren hekoş şuan 3 bucuk atıyor.dönüp yüzüne bakan yok.
    Eeee 12 lerden harıl harıl alanlar nerde, soruya bak yahu büüle sorulur mu
    Burda şu bizim meşhur momentum ile algı sonucu gidiyeahhh deye atlayan atlayana olmuş olabilü
    Netekim hekoş ağacı kurudu meyvesi bu sene olmadı 2025 yılı başındayık
    Seneye meyve verir mi
    Bence vermez.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. bildiğim bişey varsa iktidar sıkıştı..çözümsüz bir vaka var..
    en doğru yol en kestirme yoldur..ve bana göre Kılıçdaroğlunun en son aday olma süreci bununla alakalıydı..ben senin enkazını neden devralayım hesabı..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. Kare profil resmi
    Anadolu Ajansı
    @anadoluajansi
    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AA Editör Masası'na konuk oldu

Trump'ın Gazze planı
    â¬›ï¸ Tehcir meselesi ne bölgenin ne bizim kabul edebileceğimiz bir durum. Bunu düşünmek bile abesle iştigal. Tartışmaya açılması bile yanlış

â¬›ï¸ Gazze'nin kendi halkını denklem dışı bırakmaya çalışan bütün inisiyatiflere karşıyız

Suriye'de son durum
    â¬›ï¸ Sayın Şara'nın (PKK/YPG konusunda) kafasının son derece net olduğunu gördüm. Bu netlik Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarını tatmin edecek düzeyde

â¬›ï¸ Dışişleri Bakanı Fidan, Suriye yönetiminin gündeminde federasyon ya da özerklik benzeri düşünceler bulunmadığını söyledi

â¬›ï¸ Suriye devleti kendi milli bütünlüğünü sağlamak için çeşitli ülkelerden gelmiş bütün PKKlıları ya geri gönderecek ya da imha edecek

Terörsüz Türkiye
    â¬›ï¸ Hiç kimseden icazet beklemeden sadece ülkenin lehine, ülkenin bağımsız kararıyla bu kavgayı verebilmek fevkalade önemli

â¬›ï¸ Sayın Bahçeli'nin çıkışlarını, gerçekten terörün altından halıyı çekme konusunda fevkalade önemli çıkışlar olarak değerlendiriyorum

Terör örgütü DEAŞ'la mücadele
    â¬›ï¸ Dışişleri Bakanı Fidan, DEAŞ'la mücadelede bölgesel inisiyatif alarak Türkiye, Irak, Suriye ve Ürdün arasında ortak mekanizma kurulmasını hedefleyen adımlar atacaklarını açıkladı

http://v.aa.com.tr/3472156
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Hekoşun ben laçırdım o sene, kısır oldu artık meyve çok zor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Kaaaan kokusu geldi........KURTTTTTT sahneye indi...32.48 gümüş ons Şorttttttt açtık.......yüklü açtım.......385 adettttttttttt.......hadi bakalım ilk defa bu kadar yüklü açtım...

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dayı her ağaçdan aynı ürünü tekrar tekrar alamıyorsun..sen bahçedeki 3-5 ağaca torpil geçip öbürlerine attığın gübrenin 2-3 katını atarsan budamasını vs. daha itinalı yapıp onu sever okşarsan o ağaç hazzını uç noktalarda yaşar..ve sana o yıl kat kat meyve verir..aması var; o verdiği meyveler ağacı yıpratır belki 2-3 sene o ağaç kendine gelemez..örnekteki kaatta üle oldu..patronlar o kadar güzel furgun yaptılarki bunu toplayanaça epeyce süre geçer..bunlar istisnalar..
    Aynen üüüle dayucuğum, bu sene meyve neyim yok nadasa alduk tarlayı
    Seneye 2026 yılı başında ağaca gübreleri ataruk
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hekoşun ben laçırdım o sene, kısır oldu artık meyve çok zor
    İşçi abi kızmazsan birşey diyecem. Bizim mazbut bekar çıtak abiye Yıldız hanımefendiyi alalım diyorum dünürcü gidecez. Eğer izin verirsen.

Sayfa 581/1006 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •