Sayfa 184/926 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7401 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. İBB Başkanı İmamoğlu hakkında 7 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu hakkında, katıldığı bir panelde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve ailesiyle ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle 7 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bankalar kişiden kişiye farklı uygulamalar yapıyor. Arkadaşım kayınpederi oraya taşımış o ücretler kesilmiş. Bankanın uygulamalar kişinin borcu kredi vs ona gire değişiyor sizin borcunuz yoktur ertesi gün çeker gidersiniz diğerine kredi kartı kredi borçları birde asgarî ödüyorsa banka bunu öper. Benim için EFT ücreti önemli babamın çocukların herşeyin ödemesini EFT ile yapıyorum
    Maaş boynuzluda, kredi kartı Pakbank, ATM, su ve doğalgazık Halkın bankasında, para dağıtımı işi Enparada.

Yani illa bir bankaya bağlı kalacağım diye bir şey yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Maaş boynuzluda, kredi kartı Pakbank, ATM, su ve doğalgazık Halkın bankasında, para dağıtımı işi Enparada.

Yani illa bir bankaya bağlı kalacağım diye bir şey yok.
    Abi senin kredi bi yüksektir. Benim bir ara baya yüklü kredi kartı ve kredi borcum vardı. Kredi kartının tamamını ve taksitleri günü gününe hatta önceden ödüyordum. Yonca bankta faturalar için para vardı. Bankacı kız bana sormadan 3 tane sigorta yapmış faturalar ödenmeyince farkettim. Tüm borcu kapattım sigortaları kartı vs iptal ettim. Muhtemelen çok fazla borç vardı maaşıma göre bu ödeyemez diye ya da hesapta para var bu kerizi yolalım dediler.

4. Dovizin degerini olmasi gerekenin 3 te biri yaparsan millet tabi yurtdisina tatile gider

Yeşil pasaport üretimi 2010 yılında yalnızca 200 bin adetken 2023 yılında patlama yaparak 1 milyon 816 bin 700’e çıktı. Talep 2024 yılında da yüksek seyretti 1 milyon 407 bin 200 yeşil pasaport üretildi.

5. Erdoğan ve Steinmeier'den 'Gazze iki devletli çözüm' vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Steinmeier ile Beştepe'de görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Erdoğan ve Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi. Gazze'de iki devletli çözüm olması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Almanya'nın da çabalarımızı destekleyeceğini umuyorum" dedi. Steinmeier da konuşmasında "Biz de Gazze'de iki devletli çözümü destekliyoruz" dedi.

İlki filistin de ikinci devlet hangisi? İsrail mi, YPG mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Saçma sapan gündemlere de koyayım

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

İlki filistin de ikinci devlet hangisi? İsrail mi, YPG mi?
    Suriye demiyorlar "Gazze" diyorlar ki o da yanlış Gazze zaten kıçımın kenarı kadar yer ne iki devleti?

Eski Filistin sınırları içinde iki devlet, demeleri gerekirdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Suriye demiyorlar "Gazze" diyorlar ki o da yanlış Gazze zaten kıçımın kenarı kadar yer ne iki devleti?

Eski Filistin sınırları içinde iki devlet, demeleri gerekirdi.
    En az 70-80 yıldır bu kadar küçük toprağa ve nüfusa sahip bir bölgede savaş, çatışma, isyan neden bitmez? Sanırım büyük ölçüde dış yardımlarla geçiniyorlar. Çözüm olsa mahrum olmaktan mı korkuyorlar?

Barış olsa radikal grupların uğraş alanı da kalmaz, işsiz kalırlar herhalde. Farklı ülkelerdeki seçimlerde oy toplama konu da olmazlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 184/926 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •