Sayfa 609/1006 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop LXII

1. İki kutuplu bir ülke oluşturuldu ve yıllar geçtikçe de fay hatları derinleşti.Ülkenin bir yarısı diğer yarısını tehdit olarak görüyor.Bu nedenle iktidarın değişmesi zor çünkü,iktidar ve yüzde 50 lik halk kesimi,muhalefetin iktidar olması halinde tüm kazanımlarını kaybetme ve yeni iktidar tarafından ağır bir şekilde cezalandırılma kaygısını taşımakta.Anketler ne derse desin,sokak röportajları ne derse desin,birey oy kullanmaya sandığa gittiğinde iç güdüsel olarak kendini koruma refleksi devreye giriyor.Birey biliyor ki bu topraklarda rövanş duygusu yerleşik bir duygu ve bundan arınmak çok zor,her dönem bir öncekinin rövanşı.Bu algıyı değiştirmek pekte olanaklı görünmüyor.Son günlerde özellikle bunun üzerinde duruluyor.Muhalefeti kızdırarak, kendi kitlesine bakın bunlar tehlikeli Allah korusun iktidara gelirlerse size neler yapmazlar ki algısı oluşturarak o malum koruma içgüdüsünü canlı tutmak.Muhalefetin ve muhaliflerin akıllı, mantıklı ve öngörülü olması gerekir diyeceğim ama nedense birşeyler engel oluyor.Her şeyde olduğu gibi siyasette de zamanlama önemlidir.Dogru zamanda doğru politika, doğru zamanda doğru aday gibi.2023 koşullarında Kılıçdaroğlu değilde İmamoğlu aday olsa seçimi büyük ihtimalle muhalefet kazanırdı.Ama 2025-2028 arası için aynı aday için çok olumlu konuşamam, çünkü koşullar farklı yönde işliyor.Bir önceki seçim adaylığı engellenen kişi bu sefer aday olması için çok ugrasiliyor,bu yanlızca bana mı garip geliyor.Bu seçimlerde doğru aday bir başkası bakalım süreç nasıl ilerleyecek.Belki de muhalefet için doğru adayı muhalefet dışından birisi /birileri belirleyecek ,gizemli dünyada buna da şaşırmamak gerekir.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un vasiyeti ortaya çıktı.

Tayfur;

İstanbul Fatih ile Marmaris Beldibi'ndeki taşınmazlarını Darüşşafaka Cemiyetine,

Bolu Mudurnu'daki taşınmazını Türk Silahlı Kuvvetlerine,

Yalova'daki 8 villasını ise LÖSEV e bıraktı.

https://x.com/aykiricomtr/status/1887165590315446435
    çocukların varsa, bağış yapman zor..Mirasçıların bozabiliyor , satış şeklinde ölmeden yaptıysa farklı tabi ki..
    Alt soyda kimsenin olmaması gibi bir durum olmalı...

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Adamlar bizden başka kimse şort açamaz diye yardırıyorlar..
    Kulislerde konuşulanlara göre bugün 10926 rakkamından 298 dene şort açan her kim ise onu patlatmadan düşürmezler diye konuşuluyor, bugün kim girdi acaba çufala
    Hamdım Piştim Yandım

1 dklık takoz kırıldı düş düş..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    1 dklık takoz kırıldı düş düş..
    makinayı sen mi pandikledin. borsa kapandı herif hala alıyoru.

11106 ya gelsin bu iş güzellikle bitsin akşam akşam..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    makinayı sen mi pandikledin. borsa kapandı herif hala alıyoru.

Birilerini sıkıştırmışlar sürüyorlardı ohaa dedik..

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    çocukların varsa, bağış yapman zor..Mirasçıların bozabiliyor , satış şeklinde ölmeden yaptıysa farklı tabi ki..
    Alt soyda kimsenin olmaması gibi bir durum olmalı...
    Vasiyeti sağlam yaptıysa varisler sadece 1/8 payını alabilirler.(saklı pay hakkı-bence)

Sayfa 609/1006 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •