Sayfa 98/175 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 777 - 784 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Way kolpacı nerelerdesin sen yahu uzun zamandır sesin çıkmayınca heralde timsah yuddu sandıydım.
    Nabalım beya ahanda burda taktacıynan al ver ekonomiye can ver diyerekten elden ele lot dolaştırıp duruyuk.
    Senin güzel hatırına bugün bi tavana yabuştursalarda nefes alsak
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Way kolpacı nerelerdesin sen yahu uzun zamandır sesin çıkmayınca heralde timsah yuddu sandıydım.
    Nabalım beya ahanda burda taktacıynan al ver ekonomiye can ver diyerekten elden ele lot dolaştırıp duruyuk.
    Senin güzel hatırına bugün bi tavana yabuştursalarda nefes alsak
    Reisim hünkârım altın S1 al sat para kazandırmıyor ya. Pts sattirdim bugün 20 kuruş aşağıdan aldık arkadaşa kazanç 1000 gayme iki enerya al sat yaptık 20 k ile 600 TL. Oransal olarak çok kötü altın ak satın kazancı

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım altın S1 al sat para kazandırmıyor ya. Pts sattirdim bugün 20 kuruş aşağıdan aldık arkadaşa kazanç 1000 gayme iki enerya al sat yaptık 20 k ile 600 TL. Oransal olarak çok kötü altın ak satın kazancı
    Heralde yani marj düşük oluyor ayrıca hem ons u hemde doları takıp etmen gerekiyor
    Tradeci için hisse alsat daha mantıklı ama ben yatırımcıyım alsat ile işim olmaz benim dersen gramaltın en iyisi
    Neyise
    Kazandığına sevindim
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bir zamanlar petoş 23 tale altıns1 de 23 taleydi
    Gel zaman git zaman haticeye değil neticeye bakınca
    Petoş 16.88 tale
    Altıns1 33.92 tale
    Farkı görüyorsun yani
    Hamdım Piştim Yandım

5. Derim de aşağı atmıştım uçarak geldi yakaladım %3 anında cebe koydum az aldım 11 k lik çok alsan satması zor sığ tahta

6. 9 gocalı hürmüz gibisin maşallah hergün 1 çiçekten bal alıyon Ayasofya yüzde 3 anında cebellezi yapabiliyorsan mikemmel ötesi gerçekten takdir ediyorum seni
    Ben tezgahı buraya koydum, yeni gelenlerden 5 guruş bıkıpta lanet gelsin diyip gidenlerden 5 guruş hergün 10 guruşa talim ediyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7. İki gün önce aldığımız berko %7 artı Salih abin şov yapıyor

8. Benim para az ve gıymatlı olunca yatırım danışmanlığı yapıyorum arkadaşım ve oğluna al sat yaptırıyorum onlarda kazanıyor

Sayfa 98/175 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •