Sayfa 877/885 İlkİlk ... 377777827867875876877878879 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Asaliklar buldular kopeksiz köyü comaksiz geziyorlar.acaba bu köyün köpekleri nerede.
    Neden hiç yorum yapılmıyor eski dostlar nerede kavgalı gurultulude olsa çekiliyordu.haydi eski değil eskimeyen dostlar paydaşlar forum biraz şenlensin.

2. Onurun hisseyi gazlamasını özledik en çok dimi )

3. Zirve de alanlar % 100 zarar birde %50 enflasyon hesaba katarsak *3 yapsa ancak kurtarır sermaye yi yinede az da olsa var 1 yıl gibi zaman daha sabredip bekleyecek ytd

günlükte feyk üstüne feyk.. NBA de bile bu kadar feyk atmıyorlardır...

günlüklere feyk, ama haftalıklara gelince turkuaza teknik faul.. 10 defa çarpmış ama geçememiş.. bu işi Ergin Ataman çözer..

ben malsız çulsuz, uzaktan izliyorum...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

24.50... yine teknik faul..... hadi ayıp olmasın diye 2 dip diyelim... yeterli mi, bence değil.. o kedi buraya gelecek... yok bu kadar düzeltme yeter ben dönüyorum diyeceksen, adam olacak çocuk. 25.60.. üstü güzel altı üzer.. otoban 25.96 ve üzeri.. malsız çulsuz gözüm üzerinde..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

haftalıkta 23.46 24.12 aralığının dışında kapanması yön konusunda belirleyici olabilir... ben kediyi yakaladım,sevdim saldım..
    altta son durak 21.90 var ama senet şimdilik güzel duruyor..

7. keşke spk tüm olağan dışı hareketlere araştırma yapsa şu rakamdan sattım burdan topladım yorumu yapıp ekstra olarak millet aylarca bir kaç kişinin güzellemesi ile kağıtta haps olanların hakkı da araştırılsa bakıyorum telegram grupları çoğu kağıt gizlemiş kapatmış var bir korku hayrolsun

8. Evet keko ve kazanckapısının güzelce pazarladığı millete sattırmayıp , adamların kendilerinin malı yavaşça boşalttığı berkosan grupta patladı Adamlar bi kitle elde edip çok pis milleti keklediler valla. Allah belalarını inşallah verecektir birgün. Sahtekar bu adamlar DİKKAT : Kekonacci - Kazanckapısı

Sayfa 877/885 İlkİlk ... 377777827867875876877878879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •