Sayfa 190/718 ÝlkÝlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 5738 madde; 1,513 - 1,520 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

1.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Gidiþat o ki kaçak göçmenler için ABD dolayýsý ile Kanada ve Meksika bitti, bir kaç yýl içerisinde AB ülkeleri için de biter.

Biz ise suriyeli/afgan ve diðer 72 millet ile mutlu mesut yaþarýz.
    ABD ile Kanada arasýndaki fark, ABD yakalayýp zincire vurup gönderiyor, Kanada ise vizeniz bitti þu tarihe kadar lütfen dönün diyor.

Ha Kanada'daki dönmez saklanýrsa, kimse aramaz, peþine düþmez, ama kaçak olarak, çalýþma izni olmazsa, saðlýk garantisi olmazsa bu kutup soðuðunda nereye, ne için kaçacak.

Zaten öyle bir sentiment oluþturdular ki, bütün hintliler ve yakýn renklerde olanlar þüpheli görünmeye baþladý.

Burada da MHP'li fikirsiz Kanadalý çok.

Ve bu ahali mayýs ayýnda sandýklarý patlattý...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Biz ise suriyeli/afgan ve diðer 72 millet ile mutlu mesut yaþarýz.
    Türkiye'de doðu ile Güneydoðu'yu ayýrmak lazým.

Tarým alanlarýndaký boþluk, Türk soyundan olan göçmenlerle aþýlabilir.

Ancak Suriyeli ile olmaz.

Afganistan'ýn Türk olan bir bölümü var, Kazak, Türkmen, Kýrgýz, Uygur bir sürü çaresiz Türk var.

Türkiye, tarým ve hayvancýlýk alanýnda bu göçmenleri deðerlendirebilir.

Ancak karar noktasýndaki adama bakýyorsun, sana hadisi þerifli bir hikaye anlatýyor.

Konunun ne olduðunu anlamasý 25 sene sürer.

Sorunumuz da bu.

4. Atýcýlar pardon tahmin yapanlar lokali
    BÝST U100 Günlük Kapanýþ Tahmini KAPANIÞ METRE VIII

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK), gelirlerini düşük gösterdiği tespit edilen ünlü isimlerin banka hesaplarını detaylı incelemeye aldı. İddialara göre, aralarında Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Hadise ve Gülşen gibi tanınmış isimlerin de yer aldığı bir liste üzerinde çalışılıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, incelemeye dahil edilen 150 ünlü arasında Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Mert Demir, Bergüzar Korel, Hadise, Gülşen, Melike Şahin ve Duman grubunun da bulunduğu iddia ediliyor. Vergi Denetim Kurulu, bu sanatçıların banka hesap hareketlerini ve gelir beyanlarını karşılaştırarak detaylı bir analiz gerçekleştiriyor.

6.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    Hazine ve Maliye BakanlıÄŸı Vergi Denetim Kurulu BaÅŸkanlıÄŸı (VDK), gelirlerini düÅŸük gösterdiÄŸi tespit edilen ünlü isimlerin banka hesaplarını detaylı incelemeye aldı. İddialara göre, aralarında Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Hadise ve GülÅŸen gibi tanınmıÅŸ isimlerin de yer aldıÄŸı bir liste üzerinde çalıÅŸılıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, incelemeye dahil edilen 150 ünlü arasında Serenay Sarıkaya, Halit Ergenç, Mert Demir, Bergüzar Korel, Hadise, GülÅŸen, Melike Åžahin ve Duman grubunun da bulunduÄŸu iddia ediliyor. Vergi Denetim Kurulu, bu sanatçıların banka hesap hareketlerini ve gelir beyanlarını karÅŸılaÅŸtırarak detaylı bir analiz gerçekleÅŸtiriyor.
    Hocam yine uygurca yazmýþsýn.

7. Bohçacý kalp kapakçýk ameliyatý olmuþ bu ameliyat sýrasýnda en ufak aksilikte ölüm oraný yüzde %50 den fazla o yaþa raðmen iyi yýrtmýþ

8. Hazine ve Maliye Bakanlýðý Vergi Denetim Kurulu Baþkanlýðý (VDK), gelirlerini düþük gösterdiði tespit edilen ünlü isimlerin banka hesaplarýný detaylý incelemeye aldý. Ýddialara göre, aralarýnda Serenay Sarýkaya, Halit Ergenç, Hadise ve Gülþen gibi tanýnmýþ isimlerin de yer aldýðý bir liste üzerinde çalýþýlýyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, incelemeye dahil edilen 150 ünlü arasýnda Serenay Sarýkaya, Halit Ergenç, Mert Demir, Bergüzar Korel, Hadise, Gülþen, Melike Þahin ve Duman grubunun da bulunduðu iddia ediliyor. Vergi Denetim Kurulu, bu sanatçýlarýn banka hesap hareketlerini ve gelir beyanlarýný karþýlaþtýrarak detaylý bir analiz gerçekleþtiriyor.

Sayfa 190/718 ÝlkÝlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •