Originally Posted by çıtak gerçek resmi, yapay zeka diye yutturacaanız bana deemi ? tamam malızda... o kadarda deell resim bu değildi galiba ama, bear abi böyle bir resmini paylaşmıştı... hatırlıyorum sene 1950'ler.... sen bilmezsin, eski ustalar bilir Sana küsüm ben. Şu telekomu 50 ye kadar çıziver dedim. Oyyyle baktın şey gibi
Originally Posted by ALPER Sana küsüm ben. Şu telekomu 50 ye kadar çıziver dedim. Oyyyle baktın şey gibi Alper kardeşim seni kızdırdıysa benim plan vardı Mert abime ileteyim devreye alalım olur mu
Originally Posted by ALPER Sana küsüm ben. Şu telekomu 50 ye kadar çıziver dedim. Oyyyle baktın şey gibi şurada, borsasını, iktidarını, hökümatını, partisini, pürtüsünü, yıkmak üçün kaç senedir tek başıma uğraştığımı görmüyormusun ? benim gibi bir afilli ayudan, böyle birşey istenir mi ? hakaret sayarım
Originally Posted by Ayasofya 2005 Alper kardeşim seni kızdırdıysa benim plan vardı Mert abime ileteyim devreye alalım olur mu Yapıştır Salih abi. Nus ile uslanmayani... Originally Posted by çıtak şurada, borsasını, iktidarını, hökümatını, partisini, pürtüsünü, yıkmak üçün kaç senedir tek başıma uğraştığımı görmüyormusun ? benim gibi bir afilli ayudan, böyle birşey istenir mi ? hakaret sayarım Sen ayusun da biz okuz muyuz. Öyle icap etmişti bu sefer. Hayret yaw.
Originally Posted by ALPER Yapıştır Salih abi. Nus ile uslanmayani... Sen ayusun da biz okuz muyuz. Öyle icap etmişti bu sefer. Hayret yaw. Eminsin değil mi bak sonra hayata küser ben karışmam
Originally Posted by Ayasofya 2005 Alper kardeşim seni kızdırdıysa benim plan vardı Mert abime ileteyim devreye alalım olur mu Originally Posted by Ayasofya 2005 Eminsin değil mi bak sonra hayata küser ben karışmam abi bak bunlara uyup parmak kaldırma bunlar kaçar, arada kaynayan sen olursun
TESLA aliyorsun. Benzinden tasarruf ettigini dusunurken, MTV, 1.Taksit 26.435 TL..
Originally Posted by keremalkm TESLA aliyorsun. Benzinden tasarruf ettigini dusunurken, MTV, 1.Taksit 26.435 TL.. Tesla itibarlı araba, Tasarruf olmaz.
Forum Rules
Yer İmleri