Sayfa 131/145 İlkİlk ... 3181121129130131132133141 ... SonSon
Arama sonucu : 1159 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: FADE - Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş

1. Seni anlıyorum, tradersın sonuçta...Ama ne yalan söyleyim, 16.50 geçilip de 18 Tl görüldüğünde kendi kendime "artık 16.50 altına vermezler, sür abicim" demiştim... Ben de yanıldım...

Değişik bir taktikleri var, 3 ayrı robot kullanıyorlar, çevirdikleri miktar da hepi topu 400-450 K lot...Eski agresif günlerim olsa canlarını epey sıkardım, ama geçti artık...Çok yorgunum...Burada bunca mesai harcayacak lotum da yok zaten...Maksat geyik olsun; bir de "bir şeyleri başarmış olmanın" hazzı...

Ötesi yok benim için...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Vermek kolay, verirsen illaki bir yerlerden birileri alır, çıkar yani...BRKSN hikayemi en iyi bilenlerdensin sayın esozcan üstadım...Orada da vermişlerdi sonra ben de onlara verdim...

Bu mesajım da burada bir köşede dursun...
    Çok özel değil ise ,bizde bilmek isteriz Sn.Hissedarxd...Hem burada ki genç arkadaşlara klavuz olur tecrübeniz ...Bende dahil : )

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    brksn ise bu hafta el bombası gibi oldu... birinin pimi çekmedi lazım. fade de pim de yok..
    FADE 15.38 üzerine çıkmalı
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

brksn bu haftayı kırmızı bar ile kapatabilir.. ancak kapanış 24.04 üzerinde olur ise önümüzdeki hafta devam şansı olabilir..an itibarı ilre malsız çulsuz izlemede ...

fade, adam olacak çocuk, kırmızı üzeri

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Çok özel değil ise ,bizde bilmek isteriz Sn.Hissedarxd...Hem burada ki genç arkadaşlara klavuz olur tecrübeniz ...Bende dahil : )
    Yok, hayır özel değil...Yıllar içerisinde edindiğim tecrübedir:

Şöyle ki...Genellikle imtiyazlı hisselerde patronların "kayıtdışı" olarak sahip oldukları yani takaslarda ve MKK kayıtlarında kendi üzerinde gözükmeyen ! bir miktar hisse tahta yapıcılara emanet olarak verilmiştir...Onlar da bunlarla değişik zamanlarda değişik atraksiyonlar yaparak gelir elde eder komisyonunu patrona verirler...Kazan kazan yani...Burada patronun kolaylaştırıcı bazı hamleleri olur; yeni ihale haberleri, stratejik ortaklık haberleri, normalinden "şık" bilançolar vs.

Yukarıda belirtiğim o kayıtdışı miktarı benim gibi kaşar olup, AKD ve Takaslardaki değişimi gün gün takip edenler 3 aşağı 5 yukarı bilirler...Tahta yapıcılar, ellerindeki malın "satılabilir kısmını" piyasaya verip aşağı sürmek isterler, onlar verir BİZ alırız...Sonra piyasa genel bir çıkışa başlar; başka yatırımcılar da kağıda gelmeye başladım mı bingo !...

Bu örnek FADE için değil özellikle belirtmek istiyorum; genel yani...Her imtiyazlı hissede bu böyle olur demek de değildir...Ciddi takip ve enerji gerektirir...Yorucu, bir o kadar da risklidir...Atıyorum piyasada ani bir ters kırılma olduğunda alınan malların elde kalma olsalığı her zaman vardır... O nedenle asla yatırım tavsiyesi değildir...

6. FADE'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, çünkü ellerinde o kadar fırsat varken ve kağıdı yukarı çekip rahatlıkla mal yıkabilecekken hiç birisi gerçekleşmedi...Anlamadım dediğim de budur esasen... Walmart & Kroger haberleri, siparişler, patronun 2 defa TV'ye çıkıp projelerinden bahsetmesi kağıtta en ufak bir hareket yaşatmadı ki, geçen de yazmıştım zaten...Adam 15 dakika boyunca TR'nin en büyük ekonomi kanalında konuştu, dil döktü tahtada sadece 5 kademe değişti...

An itibariyle bildiğin kenarda köşede kalmış, unutulmuş bir hisse görüntüsü var...Benim anladığım bu !..YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    FADE'de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum, çünkü ellerinde o kadar fırsat varken ve kağıdı yukarı çekip rahatlıkla mal yıkabilecekken hiç birisi gerçekleşmedi...Anlamadım dediğim de budur esasen... Walmart & Kroger haberleri, siparişler, patronun 2 defa TV'ye çıkıp projelerinden bahsetmesi kağıtta en ufak bir hareket yaşatmadı ki, geçen de yazmıştım zaten...Adam 15 dakika boyunca TR'nin en büyük ekonomi kanalında konuştu, dil döktü tahtada sadece 5 kademe değişti...

An itibariyle bildiğin kenarda köşede kalmış, unutulmuş bir hisse görüntüsü var...Benim anladığım bu !..YTD
    yıl sonu bilançosu ve özellikle çok iyi gelmesi beklenen 2025 ilk çeyrek bilançosu ile kendini fark ettirecektir..
    En değerli bilançolar ilk çeyrek bilançolarıdır..O yıla ışık tutacak bilançolar onlardır...

8.  Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    yıl sonu bilançosu ve özellikle çok iyi gelmesi beklenen 2025 ilk çeyrek bilançosu ile kendini fark ettirecektir..
    En değerli bilançolar ilk çeyrek bilançolarıdır..O yıla ışık tutacak bilançolar onlardır...
    Sayın Tigler,burada defalarca yazdığım gibi ve sizin de bahsettiğiniz üzere asıl 2025 -3 aylık bilançosu.Bir önceki yılın 3 aylıkk bilançosuna göre belki de 10 misli daha iyi gelecek.Ben asıl çıkışı o zaman bekliyorum.Ama önceden alınma olasılığı da çok yüksek.Sonuç itibarıyla önümüzdeki aylarda çok yükseleceğiz...ytd...

Sayfa 131/145 İlkİlk ... 3181121129130131132133141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •