Sayfa 249/268 İlkİlk ... 149199239247248249250251259 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Valla dostlar bir suredir Amerika dayım. Hatta önceki gun nassau daydım. Liman full calısıyor aynı anda 5 gemi girdik. İşler bu tarafta iyi ama tahta borsayla beraber sallanıyor. Grand cacios adasından herkese selam hayatı fazla kasmayın. Ben şimdi plaja kaçarrrr byeee.
    Sayın beşiktaşk bahsedeceğim konuyu yıllar önce siz dile getirdiğiniz için başta size ve burayı takip eden yatırımcılara sormak isterim. Şirket tarafından sürekli bono ihracı yapılıyor. Bunların sürekli olması dikkatimi çekti. Bu nitelikli kişiler kimler? Anladığım kadarıyla bunlar sonuçta halka arz şeklinde değiller. Bunlar satış mı tahsisli satış mı yoksa belli bir faiz oranında ödünç mü veriliyor. Detaylı bilgi de yok. İlginç..
    Bu arada tahta yapıcı her kimse onu kutluyorum. 25 senedir aynı şekilde yemek yiyor ve maalesef benim gibi bir kaç yemde hazır kıta bekliyor.
    Düşünüyorum da sayın KM ve tahta yapıcıyı bu kadar kusursuz oyuna iten nedir

2. Enterasan bir karşılaştırma......Globalin sattığı pera yaklaşık 2.5 senede 30 misli prim yaparak devasa Holding, dünyada sektörde 1 numara, karlar temettüler patladı gidiyor dediğiniz glyho ile bugün itibarıyla hemen hemen aynı piyasa değerlerine geldiler......Traji komik bi durum demekki istenince oluyormuş istemek lazım avutmayla devamlı havuç vermekle bu işler olmuyormuş...ytd

3. 06.02.2025 itibarı ile %200 bedelsiz onaylandı . hayırlı olsun.onaylanmasa ez az 2 taban yerdik ama onaylanınca hiç bir şey olmamış gibi davranılıyor. bu alıştığımız bir durum iyi haber gelince düşüyoruz. ama moralleri bozmaya gerek yok. liman iyi gidiyor elbet yıllardır beklediğimiz hareket başyacak.

4. Hayırlı olsun. Bugünkü kapanış fiyatından 5,75 lira oluyor bölünmüş fiyat. Bakalım kaç liradan bölünecek.

Kutman ya çok zayıflamış ya da bazı rahatsızlıkları var hiç iyi görmedim…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Bugünkü kapanış fiyatından 5,75 lira oluyor bölünmüş fiyat. Bakalım kaç liradan bölünecek.
    Hayırlı olsun ama fiyata etkisi olacağını düşünmüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun ama fiyata etkisi olacağını düşünmüyorum
    Teorik olarak doğru. Bölünmeden öncesi hatta sonrası biraz daha basabilirler aşağı. Ama zamanla unutulur. Psikolojik olarak düşük fiyatlardan alım daha kolaydır. Bir kademe şimdinin üç kademesine denk gelecek.

8. Zaman belli mi

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 249/268 İlkİlk ... 149199239247248249250251259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •